2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Friss renderképek érkeztek a Google Pixelről

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MySmartPrice

Amelyek alapvetően megegyeznek az eddig látottakkal, akad viszont egy nem is olyan elhanyagolható eltérés.

Hirdetés

Jelenleg az Android Police által közreadott, elvileg megbízható iparági forrástól származó koncepcióképeket tekintjük mérvadónak a Google Pixel sorozatának következő generációját illetően, amelyekért csak azért nem vállalt a forrás, illetve az Android Police száz százalékos hitelességet, mert a sorozatgyártásba kerülő készülékeken előfordulhatnak apróbb változtatások. A most készített rendervideó is majdnem teljes egészében megegyezik az eddigiekkel, egy apróságot leszámítva.

Google Pixel 2
Google Pixel 2 [+]

A koncepciók az OnLeaks által korábban megszellőztetett méreteket veszi alapul, amelyek a Pixel 2 esetében 145,3 x 69,3 x 7,8 milliméter, a Pixel 2 XL-nél pedig 157,6 x 76,3 x 7,9 milliméter, nem számítva a kamera kiemelkedését, mert az a vastagságot 8,2 és 8,6 milliméterre módosítja. Többek között ez is változás az eddigiekhez képest, ahol síkban volt a hátlapi kamera, valamint az XL esetében keskenyebbnek tűnnek az alsó és felső kávák.

Google Pixel 2 XL
Google Pixel 2 XL [+]

A másik, lényegesen számottevőbb eltérés, illetve újdonság, hogy látszik, egyrészt a hagyományos 3,5 milliméteres jack csatlakozó hiánya, illetve az előlapi hangszórónyílások, amelyek akár sztereó kialakításúak is lehetnek. A Google új készülékei valószínűleg kora ősszel érkeznek, addig is érdemes lehet alaposan megnézegetni a rengeteg, nem kicsit alulexponált renderképet a galériában, a 3D render pedig erre tekinthető meg.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.