Idén is lesz Nokia 5

A Nokia kimondottan jól kezdte az idei évet. Egyrészt a belépőkategóriában a Nokia 1 sokkal jobb alternatívának tűnik a tavalyi Nokia 2-nél, és a paletta másik végéről megközelítve is azt látjuk, hogy a 7 Plus egy kimondottan optimális ár/érték arányú választása a felső-középkategóriának. A retrós vonalon a 8110 ezúttal nem durrant akkorát, mint a tavalyi 3310-reborn, viszont már az első széria is 4G-képességekkel, webes szolgáltatásokkal és korrekt árazással kerül piacra.

Reménykedünk benne, hogy a Nokia 5-ről is hasonlóan jókat írhatunk meg, a készülék ugyanis most már nem csak Pekka Rantala egykori, a Nokia-paletta éves frissítéséről szóló nyilatkozatából sejthető, hanem Juho Sarvikas, a cég egyik termékekkel kapcsolatos döntéshozója is megerősítette a minap. Arról, hogy mikor, milyen felszereltséggel és mennyiért fogják piacra dobni, még semmilyen információt nem közöltek.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Nokia

Azóta történt

 • Várható a Nokia 3 idei variánsa

  Roland Qandt ismét előbányászott némi ráutaló információt, illetve a következő Android frissítéssel kapcsolatban is érkezett megerősítés.

Előzmények

 • Jól fogynak a Nokia készülékek

  Annak ellenére, hogy nem tökéletesek, a csúcsmodell pedig csak most futott be, igen jól szerepelnek a piacon a HMD Global Nokia márkájú eszközei.

 • Nokia 5 - ötlettelen

  A HMD jelenleg elérhető szériájának középső tagja vegyes teljesítményt nyújt, kétségkívül vannak erősségei, de a hiányosságok sajnos hangsúlyosabbak, mint a pozitív tulajdonságok.

Hirdetés