Nyolc készülék kapott innovációs díjat

A legtöbb díjat a Samsung modelljei zsebelték be, az LG két készülékkel érdemelte ki az elismerést, de az Asus és a OnePlus is kapott plecsnit

A Samsung egy rakás díjat zsebelt be a CES Innovation Awardson, de nem csak a Galaxy Z Flip 5G vagy a Galaxy Note 20 és Note20 Ultra érdemelt elismerést a CTA értékítélete alapján. Az LG Explorer Projectjének első modellje, az LG Wing is a díjazottak között szerepel a különleges koncepció és kivitelezés miatt, és az LG Velvet is elismerő szavakat kapott a kifinomult és feltűnően esztétikus dizájnnak és a korrekt teljesítménynek köszönhetően.


[+]

Az Asus ROG Phone 3 esetében is korrekt indoklást kapunk az elismerés okát illetően, amivel mi is egyetértünk: konzolszintű játékélmény, 144 Hz-es kijelző, professzionális hűtőrendszer, érintésérzékeny ravaszok, 6000 mAh-s akkumulátor, előlapi sztereó hangszórók és letisztult, de futurisztikus, gaming-centrikus dizájn. A Royole FlexPai 2 elég egyértelmű, és ott van a OnePlus 8 Pro, ami simán csak Leading mobile smartphone. Vezető okostelefon. Ennyi.

Azóta történt

  • Visszatér Las Vegasba a CES

    Idén sajnos csak online lehetett megtartani, jövőre azonban már ismét számolnak az érdeklődők személyes jelenlétével.

Hirdetés