Hajlítható Samsungokra is megjelent a One UI 4 beta

Eddig a Galaxy S21-családra volt csak elérhető, mostantól a Z Flip3 és Z Fold3 tulajdonosok is jelentkezhetnek a tesztre.

Elsőként a Galaxy S21, S21+, illetve az S21 Ultra mobilok tulajdonosai élvezhették az Android 12-es főverzióra épülő One UI 4 béta verzióját, sőt, ők azóta már több iterációval is találkozhattak a világ több táján, most pedig a vállalkozó kedvű és nem utolsó sorban friss, hajlítható Galaxy mobillal rendelkező felhasználók számára van jó híre a cégnek: a Galaxy Z Fold3 és Z Flip3 mobilokra érkezik meg a béta lehetőség, a dél-koreai felhasználók már jelentkezhetnek a Samsung Members alkalmazáson keresztül.

Egyszerre érkezett meg hozzánk a Z Flip3 és a Z Fold3
Z Flip3 és a Z Fold3 [+]

A régiótámogatás minden bizonnyal pár napon belül nagyot bővül, a funkciólistában pedig nyilván ezeknél a készülékeknél is szerepel majd a virtuális RAM-bővítés, a Material You témák, az új widgetek, a javított videotelefonos hangminőség és rengeteg egyéb apróság, viszont béta lévén kisebb hibák egész biztosan elő fognak fordulni.

Azóta történt

  • Samsung Univerzum: One UI 4.0 bemutató

    Az Android 12-re épülő friss rendszer rengeteg Samsung modellre érkezik 2022-ben, mi pedig két darab S21 Ultra segítségével mutatjuk be a különbségeket a 3.1 és a 4.0 között.

Előzmények

Hirdetés