Find X3 Próból készülhet a következő Kodak mobil

Ismét megindul a hőskori kameramárkák nevével fémjelzett a mobilok áradata, az Oppo pedig egy klasszikus, analóg gépet elevenít fel az újdonságával.

Nemrég láthattuk a Leica saját márkaneve alatt futó csúcsmobilt, ami Sharp-alapokra épül, most pedig a Kodak nevét láthatjuk ismét felbukkanni okostelefonon: ezúttal nem a főként strapamobiljairól (CAT, Land Rover, Motorola, stb.) ismert Bullitt-csoporttal álltak össze, mint annak idején az Ektra kapcsán, hanem az Oppo segít nekik. Nemsokára érkezhet egy teljesen önálló modell is, viszont mindenekelőtt egy eleve nagyon jó kamerarendszerrel felvértezett csúcsmobilt, a Find X3 Prót teszik át Kodak-köntösbe.


[+]

A PEEM00 típuskód alapján tényleg nem számíthatunk nagy különbségekre, viszont a hátlapi színek egyértelműen emlékeztetnek a klasszikussá vált, analóg Kodak 35-re. A Find X3 Pro fő kamerás érdekessége, hogy a normál és az ultraszéles lencse mögött is egy 50 megapixeles felbontásra képes Sony IMX766-os szenzor dolgozik, ami azt ígéri, hogy a nagylátós fotók minőségére sem lehet majd panasz. Egy 13 megapixeles telés (ötszörös hibrid zoomot ígérve) és egy 3 megapixeles makró modul került még a hátlapra, tehát lesz miből válogatniuk a felhasználóknak, arról nem is beszélve, hogy egy Snapdragon 888 rendszerchippel szerelt, QHD-s OLED kijelzővel ellátott, 65 wattos töltésre felkészített csúcsmobilt kapnak a legfejlettebb adatkommunikációs képességekkel, azt viszont ne feledjük, hogy a Find X3 Pro ára normál változatban is bőven 400 ezer forint felé közelít.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés