Különleges kameraszigettel felvértezett csúcsmodellt mutatott be az Oppo

A Find X3 Prónak nem csak a kialakítása szokatlan, hanem a kamerarendszer maga is izgalmasnak tűnik.

Jöhetne már az Oppo is hazánkba - erre egyébként egyre nagyobb az esély, de valószínűleg csak az év második felében indul a hazai forgalmazás. Akkorra viszont jó eséllyel a most bemutatott Find X3 Pro is a kínálat része lehet, márpedig a specifikációk alapján ez a telefon abszolút a csúcskategóriában szerepel úgy, hogy az Oppónál tudtak újat is mutatni.


[+]

Először is ezúttal a hátlapon érdemes kezdeni a vizsgálódást, ezt a furcsa formát ugyanis kiöntötték üvegből. Nyilván megítélés kérdése, hogy mennyire tartjuk vonzónak az eredményt, de kétségtelenül egyedi. Négy kamerát fogunk találni a púpon, amiben az az érdekes, hogy a normál és az ultraszéles lencse mögött is egy 50 megapixeles felbontásra képes Sony IMX766-os szenzor dolgozik, ami azt ígéri, hogy a nagylátós fotók minőségére sem lehet majd panasz. Egy 13 megapixeles telés (ötszörös hibrid zoomot ígérve) és egy 3 megapixeles makró modul került még ide.


[+]

Az előlapot 6,7 hüvelykes OLED kijelző uralja QHD felbontással és 120 Hz-es képfrissítéssel, a meghajtásról pedig a Qualcomm Snapdragon 888 gondoskodik, 12 GB RAM és 256 GB belső tároló mellett. Az előlapon levő lyukban 32 megapixeles szelfikamera ücsörög, a hátlap alatt pedig 4500 mAh-s az akkumulátor, amit vezeték nélkül 30, madzagon 65 wattos töltésre készítettek fel.

A március 30-tól piacra lépő eszköz két hangszórót kapott, amit a Dolby segített hangolni, ismeri a WiFi 6E szabványt éppúgy, mint az 5G-t és az 5.2-es Bluetooth kapcsolatot, a nemzetközi ára 1150 dollárra rúg, ami itthon inkább a 400 ezer forint felé tendál, szóval megkérik az árát a mobilnak, de a tudás ismeretében ez nem túl meglepő.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés