Már megint ruhát cserélt a Note10

Úgy változik a Galaxy Note10 felhasználói dizájnja, mint Rorschach maszkja Az őrzőkben. Most épp szögletesebb stylusos mobilt várnak.

Hirdetés

Annyi szinte biztos, hogy lesz Samsung Galaxy Note10, sőt: több kiszerelés is, a csúcson 5G modemekkel. Az viszont, hogy példának okáért az utótag nélküli alapmodell hogy fog kinézni, már erősen függ a renderképek alkotóinak vélt vagy valós információitól és ügyességétől.


(forrás: 91Mobiles / OnLeaks) [+]

A nyár végére várt premier közeledtével persze egyre esélyesebb a valós forma feltűnése, ki szokott ugyanis szivárogni előbb a dizájn CAD fájlok formájában, aztán a korai tesztelők nem bírnak magukkal, és érkeznek a kémfotók. Itt azért még nem tartunk, a 91Mobiles és az OnLeaks a frissen beszerzett CAD fájlokból összerakott képei mindenesetre a korábbiaknál szögletesebb formát vetítenek előre, mind a készülék, mind a képernyő sarkait illetően.


(forrás: 91Mobiles / OnLeaks) [+]

A Note széria egyébként is határozottabb élekkel szokott rendelkezni az S-telefonokkal összevetve, és a Note10 lehet az első, amelyik az oldalra száműzött kameralukat középre tájolja. Egyre többen várnak hátul függőleges kameraelrendezést legalább három optikával, ennek szintén megfelelnek az aktuális renderanyagok.

A két szélén lekanyarodó AMOLED panel nem meglepően maradhat, csak 6,75"-re növelheti képátlóját, a fém/üveg burkolat pedig újfent bizonyos, a forrásoldal szerint 162,6 x 77,4 x 7,9 milliméteres kiterjedéssel. Felkerülhet a Note10-re is a ToF szenzor, immáron 3.0-s lehet az UFS tároló és végre 45 wattosra nőhet a gyorstöltés.


(forrás: 91Mobiles / OnLeaks) [+]

Ami pedig az eggyel komolyabb, Note10 Pro változatot illeti, a 91Mobiles szerint nem kizárt a korábban tervezett, aztán állítólag elvetett nyomásérzékelős vagy érintésalapú megoldás az oldalsó gombok esetében.


(forrás: 91Mobiles / OnLeaks) [+]

A Galaxy A80 bizonyítja, hogy a Samsung hajlandó kísérletezgetni, úgyhogy nem zárható ki, hogy a Note széria darabjai között is lesznek szokatlan megoldások. Szegény 3,5 milliméteres kimenet fészkelődik még, az ő ítéletét egyelőre nem hirdették ki. Mondjuk az A80-ról már lemaradt...

Azóta történt

Előzmények

  • Készül az exynosos Note10 5G?

    Kétféle rendszerchippel érkezhet az őszi Samsung csúcskészülék 5G modemmel szerelt variációja – a Snapdragon 855 eddig is logikus tipp volt, viszont felbukkant egy eddig ismeretlen Exynos chip.

  • Mégis lesznek gombok

    A Samsung állítólag kipróbálta a gombok nélküli kialakítást, de nekik sem jött be, úgyhogy maradnak a hagyományos megoldásnál.

  • Se jack, se gombok

    Eddig alapvetően kedvező hírek érkeztek a Galaxy Note10-ről, ez utóbbinak viszont nem biztos, hogy örülni fogunk.

  • Így néz ki a Note10 a legfrissebb renderképeken

    Apró kameracsepp középen, négy optika hátul és persze S Pen a készülékházban – ezzel a formával nyithatja a Samsung az őszi szezont.

Hirdetés