600 dollárt ér egy Note9

Amennyiben Note10-re cseréli a tulaj. Az Egyesült Államokban az S10 szériáért is ennyit kínál a Samsung, ha Note10-re váltunk.

A Samsung augusztus 7-én mutatja be a Galaxy Note10-et, a készülék viszont már előrendelhető az Egyesült Államokban. Pontosabban lefoglalható. A Verizon már felajánlotta, hogy minden Galaxy Note10+ 5G-hez hozzácsap egy sima Galaxy Note10-et is, a Samsung pedig készülékcsere-programmal ösztönzi a váltást. Minden aktuális Apple, Google és egyes Samsung modellért 600 dollár (körülbelül 180 ezer forint) kerül jóváírásra a Note10 széria borsosnak ígérkező árából. Ez a legmagasabb összeg, amit felajánlottak, de nyilván egyéb készülékeket is beszámítanak alacsonyabb összegért cserébe.

A Galaxy Note8-ról, Galaxy S9 és S9+-ról váltóknak viszont be kell érni a fenti összeg felével. A tavalyi csúcsmodellek mindössze 300 dollárt érnek a gyártónak. Feltehetően, mert egy generációt kihagyva nagyobb valószínűséggel váltanak a júzerek, mint a legfrissebb csúcsmodellekről. A kedvezmény egyébként nagyjából megfelel a Galaxy Note9 és az S10 széria reális használtpiaci árának, itthon legalábbis ennyiért lehet eladni a megunt modelleket (az S10e-t kicsit kevesebbért). A tényleges előrendelés a bemutató napján kezdődik világszerte, a készülékeket legkorábban augusztus végén vehetik át a vásárlók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés