Hatalmas különbség lesz a két Note10 között

Mármint szó szerint, az egyik ugyanis lényegesen méretesebb lesz a frissen kiszivárgott, görög információk szerint.

A TechManiacs állítja: hozzájutott a bő két hét múlva esedékes Note10 család minden titkához, így részletezni tudja a  tagok specifikációit. Mindkét modell S Pent kap, amely két újdonsággal bővíti a tudáslistát: képes lesz a toll érintés nélküli bevitelre (a levegőgesztikuláció kifejezést használja a forrásoldal), illetve hangok kiadására, mondjuk kijelöléskor filctoll sercegés imitálására. Közös lesz továbbá az Exynos 9825 vagy a Snapdragon 855+ SoC piactól függően, a kameralukas előlap és a 12 + 12 + 16 megapixeles, három látószögű rendszer hátul.

A Note10+ hivatalosnak tűnő renderképe
A Note10+ hivatalosnak tűnő renderképe (forrás: MySmartPrice)

A különbséglista jóval terjedelmesebb, a Note10+ például hátra még egy ToF kamerát is odadob, a készülékházban pedig 4300 mAh-s lesz az akkumulátor, 45 wattos gyorstöltéssel. A 6,8"-es QHD+ panel mérete terebélyesebb házat hoz, amely 198 grammon áll majd meg a mérlegen. Itt opció lesz a 12 GB RAM és a 256 GB-os tároló, a színek közül pedig a fekete, a fehér és az átmenetes kristálymintás.

A Galaxy Note10 hivatalosnak tűnő renderképe
A Galaxy Note10 hivatalosnak tűnő renderképe (forrás: MySmartPrice) [+]

Jóval szerényebb jószágnak ígérkezik a sima Note10, és nem csak 6,3"-es képátlója, hanem annak Full HD+ felbontása miatt, ami azért volna meglepő fordulat, mert speciel a sima Galaxy S10 6,1"-en is QHD+ panelt vet be. Ez a modell 3500 mAh-s telepet kínálhat 25 wattos gyorstöltéssel és 168 grammos fém/üvegházzal, fekete, fehér és vörös kivitelben. Premier augusztus 7-én, New Yorkból élőben jelentkezünk.

Azóta történt

  • Lencsevégen a Galaxy Note10

    A kiszivárgott renderképek nem lőttek mellé: valóban középre kerül a kameraluk és alig marad az előlapon káva.

Előzmények

Hirdetés