Mindenkinek van Galaxy Note8 képe

Hirdetés

Lassan ismét nyári üzemmódba kapcsol az időjárás, és mi is összeszedtünk egy csokor friss, forró Samsung Galaxy Note8 információt, bár ezek közül csak egy tekinthető hivatalosnak. A Phones Daily szerint DJ Koh, a mobilos üzletág vezérigazgatója egy interjúban elmondta: augusztus végén fut be a várva-várt phablet. Ennél konkrétabbra azonban csak tippek érkezetek, például augusztus 23-a, és New York.

A legfrissebb Note8 renderkép
A legfrissebb Note8 renderkép (forrás: Ice Universe) [+]

A kéminformációk tengerére átevezve, az Ice Universe-nél felbukkant a fenti pakk renderkép a phablet lehetséges megjelenéséről, a Galaxy S8 duónál szögletesebb megjelenéssel és a sarkaknál kevésbé ívelt Infinity Displayjel.

Az S8+ előlapi védőüvege (balra) a Note8 állítólagosa mellett
Az S8+ előlapi védőüvege (balra) a Note8 állítólagosa mellett (forrás: @mmddj_china) [+]

Mindez egybecseng a kínai @mmddj_china Twitter-oldal saját fotójával, amely a Galaxy S8+ előlapi képernyővédő paneljét veti össze az állítólagos Note8-éval. A fotó érdekessége, hogy szemre határozottan nagyobbnak tűnik az utóbbi, mint az S8+ 6,2"-es képátlója, a korábbi, 6,3"-es tippek helyett inkább 6,5"-esnek. Nyilván nincs garancia arra, hogy a kép hiteles.

Ilyen Note8 tokok rendelhetők a dbrandtől
Ilyen Note8 tokok rendelhetők a dbrandtől [+]

Végül a készülékvédő tokokat gyártó dbrand is közzétett néhány Note8-hoz szánt matricát, a korábban is látható, dupla kamera, vaku/pulzusmérő és ujjlenyomat-olvasó hátlapi sorrenddel. A dbrand ugyanakkor hozzátette az előrendelhető tartozékokhoz, hogy nem feltétlenül a végleges Note8 formát tükrözik. Ez vélhetőleg csak augusztus végén fog kiderülni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés