2018. április 21., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Mindenkinek van Galaxy Note8 képe

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Phones Daily

Renderkép, védőtokos kép és az S8+ előlapjával összehasonlító fotó is kiszivárgott a Samsung szerint augusztusban érkező csúcsphabletről

H​i​r​de​t​és​

Lassan ismét nyári üzemmódba kapcsol az időjárás, és mi is összeszedtünk egy csokor friss, forró Samsung Galaxy Note8 információt, bár ezek közül csak egy tekinthető hivatalosnak. A Phones Daily szerint DJ Koh, a mobilos üzletág vezérigazgatója egy interjúban elmondta: augusztus végén fut be a várva-várt phablet. Ennél konkrétabbra azonban csak tippek érkezetek, például augusztus 23-a, és New York.

A legfrissebb Note8 renderkép
A legfrissebb Note8 renderkép (forrás: Ice Universe) [+]

A kéminformációk tengerére átevezve, az Ice Universe-nél felbukkant a fenti pakk renderkép a phablet lehetséges megjelenéséről, a Galaxy S8 duónál szögletesebb megjelenéssel és a sarkaknál kevésbé ívelt Infinity Displayjel.

Az S8+ előlapi védőüvege (balra) a Note8 állítólagosa mellett
Az S8+ előlapi védőüvege (balra) a Note8 állítólagosa mellett (forrás: @mmddj_china) [+]

Mindez egybecseng a kínai @mmddj_china Twitter-oldal saját fotójával, amely a Galaxy S8+ előlapi képernyővédő paneljét veti össze az állítólagos Note8-éval. A fotó érdekessége, hogy szemre határozottan nagyobbnak tűnik az utóbbi, mint az S8+ 6,2"-es képátlója, a korábbi, 6,3"-es tippek helyett inkább 6,5"-esnek. Nyilván nincs garancia arra, hogy a kép hiteles.

Ilyen Note8 tokok rendelhetők a dbrandtől
Ilyen Note8 tokok rendelhetők a dbrandtől [+]

Végül a készülékvédő tokokat gyártó dbrand is közzétett néhány Note8-hoz szánt matricát, a korábban is látható, dupla kamera, vaku/pulzusmérő és ujjlenyomat-olvasó hátlapi sorrenddel. A dbrand ugyanakkor hozzátette az előrendelhető tartozékokhoz, hogy nem feltétlenül a végleges Note8 formát tükrözik. Ez vélhetőleg csak augusztus végén fog kiderülni.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdet​és

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.