Bemutatkozott a Samsung Galaxy Note Fan Edition

Egyelőre 400 000 darab eladása van tervben a csökkentett akkumulátorú, de frissített szoftverrel érkező Note 7-ből.

A szerencsétlenül járt Samsung Galaxy Note7 híréről szinte mindenki hallott, az elfüstölt-kigyulladt darabokról szóló felvételek végigjárták az internetet, a repülőkön pedig kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy ilyen mobil ne legyen bekapcsolt állapotban. A visszahívási akció egy ideje véget ért, és vélhetően az utolsó darabok is elhallgattak már néhány hónapja, és bár a cég nyilvánvalóan szeretné semmisnek tudni ezt a fiaskót, most lényegében újra bemutatták a mobilt.

Már a neve is egyértelművé teszi: elsősorban Samsung-fanoknak!
Már a neve is egyértelművé teszi: elsősorban Samsung-fanoknak! [+]

A Galaxy Note Fan Edition ugyanis olyannyira hasonlít a Note7-re, hogy jelentős részben annak alkatrészeiből épül, egyfajta öko-szemléletet is csempésztek a kommunikációba. Az akkumulátora kisebb, 3500 helyett 3200 mAh kapacitású, szoftveresen pedig az S8 és S8+ mobilokból megismert, Bixby-vel is felszerelt Nougatra frissült, egyébként azonban pontosan ugyanaz, mint az eredeti mobil volt.

Külsőleg a feliraton kívül nincs változás
Külsőleg a feliraton kívül nincs változás [+]

Egyelőre kizárólag dél-koreai piacra dobásról esett szó, a tervek szerint 400 000 darabot fognak eladni a régi ismerősből, ami napokon belül megvásárolható. Nyitóára 699 600 koreai won, ami körülbelül 165 580 forintnak felel meg, így jelentősen olcsóbb, mint a Galaxy S8 vagy S8+. Színválaszték szempontjából fekete (Black Onyx), világoskék (Blue Coral), arany (Gold Platinum) és ezüst (Silver Titanium) áll a vevők rendelkezésére, mindegyik példányhoz ajándék tok jár.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés