Hivatalosan is Magyarországra jön a Meizu

Két modellel indul a forgalmazás a következő hetekben egy csomó helyen, plusz online is.

A Meizu márkát nem kell bemutatni azoknak, akik egyébkét is érdeklődnek a telekommunikáció iránt, valamint azoknak sem, akik egy ideje a zenelejátszók között is képben vannak, mert a Meizu annak idején ezen a piacon vált ismertté, onnan nyergeltek át a telefonokra 2008-ban. És jól tették, mert ugyan nem volt töretlenül sikeres az út, de mostanra már ott tartunk, hogy a 11. legnagyobb gyártóként tarthatjuk számon őket, most pedig úgy döntöttek, hogy belépnek hivatalosan is az európai piacra, Magyarországra is.

Meizu M6
Meizu M6 [+]

A hivatalosság azt jelenti, hogy bár eddig is kaphatók voltak itthon Meizu telefonok, de ezek leginkább külföldi rendelés útján kerültek az országba különböző forgalmazókon keresztül, akik vagy kapcsolatban voltak a gyártóval, vagy csak rendeltek egy helyi webshopon keresztül, ezért aztán a terméktámogatás finoman szólva is esetleges volt. Ez most változik, a Meizu hazai disztrbúciós partnere a WayteQ Europe, a gyártó pedig teljes terméktámogatást kínál rajtuk keresztül.

Meizu M6
Meizu M6 [+]

Az első két, hivatalosan itthon kapható Meizu az M6 és az M6 Note lesz. Az M-sorozatot a Meizu azoknak szánja, akik kedvező áron szeretnének jó minőségű terméket vásárolni. Az M6 egyébként valamennyire hiánypótló terméknek is ígérkezik a mai tepsik között 5,2 hüvelykes, HD felbontású kijelzőjével, bár nem egy erőgép azzal a MediaTek MT6750-nel, amit 3 GB RAM társaságában a burkolat alá tettek, de átlagos használatra valószínűleg rendben lesz. Az M6 Note már egy komolyabb szerkezet 5,5 hüvelykes, Full HD kijelzővel, Snapdragon 625-ös chipsettel és 3 GB RAM-mal, illetve két hátlapi kamerával. Mindkét modellben a Meizu által fejlesztett FlyMe kezelőfelületet találjuk majd meg.

Meizu M6 Note
Meizu M6 Note [+]

A két Meizu megvásárolható lesz online és nagyobb üzletekben is, a legolcsóbb helyeken 33 és 45 ezer forintos árakra számíthatunk (M6 és M6 Note), tehát versenyképesnek ígérkezik a két új Meizu. Bővebbet majd nagyjából egy hét múlva tudunk, hiszen érkeznek hozzánk tesztre is az eszközök.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Együttműködik a Meizu és a Google

    A Meizu is beszáll az Android Go projektbe, noha egyelőre közelebbi információkat nem osztottak meg az illetékesek.

  • Meizu M6 - az etalon

    A Meizu konkrétan sarokba szorítja a konkurenciát a legújabb M6-tal, ami kifogástalanul működik, van rajta ujjlenyomat-olvasó, atomstabil - és itthon, hivatalosan is annyiba kerül, mint egy Nokia 1.

Előzmények

Hirdetés