Hirdetés

Két kamerát és négy LED-et kap a Meizu m6 note

Hirdetés

A Meizu m note szériájának új tagja mutatkozik be augusztus 23-án, amiről eddig is sejtettük, hogy nem egy dupla kijelzős valami lesz, noha ilyen eszközre is számítunk az előzetesek alapján. Legutóbb személyesen egyébként az m3 note-hoz volt szerencsénk, ami igen korrekt ajánlatnak bizonyult a kategóriában. Az m5 note szintén mutatósra sikerült, ráadásul a gyorstöltés képességét is elsajátította. Az m6 note pedig további újdonságokkal kecsegtet.


[+]

Az eddigi pletykák szerint 4000 mAh-s telepre számíthatunk, az 5,5 hüvelykes kijelző marad, viszont Helio P25-re vált a hardver, a szokásnak megfelelően többféle memóriakiszereléssel. Alapjáraton elvileg 4 GB rendszermemória és 64 GB belső tárhely esélyes. A dupla hátlapi kamerarendszer viszont biztosnak tűnik, állítólag 13 megapixeles modulokkal, amihez négy darab LED segédfény is jár. Legalábbis a mostani kép alapján, ahonnan ugye hiányzik a hátlap. Árról is esett szó, ami továbbra is igen kedvező, aktuális árfolyamon 61 ezer magyar pénz (1599 jüan).

 • Kapcsolódó cégek:
 • Meizu

Azóta történt

 • Bemutatkozott a Meizu M6 Note

  A nap második legérdekesebb Note-bejelentése: a Meizu leplezte le kedvező árú phabletjét, ami egyben a gyártó első Qualcomm-alapú kütyüje.

Előzmények

 • 23-án mutatkozik be a Meizu m6 note

  Most nem került Nokia a meghívóba, a pletykák viszont ígéretes készüléket vetítenek előre dupla hátlapi kamerával, ám másodlagos kijelző nélkül.

 • Bemutatkozott a Meizu M5 Note

  Az előzeteseknek megfelelően érkezett a legújabb Meizu phablet, legnagyobb ütőkártyája ezúttal is az ár/érték arány.

 • Meizu m3 note - gyorsabban, magasabbra, erősebben

  A kínai gyártó note szériájának legújabb tagja jelentős előrelépést mutat a megelőző modellekhez képest. Kivéve az árszintben, mert az csodával határos módon maradt.

Hirdetés