2018. május 24., csütörtök

Gyorskeresés

Befutott a második és utolsó Android 7.1.1 fejlesztői béta

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Android Beta Program

Közeleg az Android Nougat első nagyszabású frissítése, amely most a második, kiadás közeli fejlesztői változatát is megkapta.

Hirdetés

Az Android 7.0 a nyáron elstartolt, és részletesen beszámoltunk számos újdonságáról, egyik-másikat viszont csak az eleve 7.1-et futtató Google Pixel segítségével tudtuk megismerni, mert bizonyos dolgok az első Nougat kiadásból kimaradtak. Aztán befutott az első komolyabb update, a 7.1.1 fejlesztői változata a béta program résztvevői számára, és megmutattuk olvasóinknak a keresés a képernyőn, az intelligens tárhely vagy a hosszú érintésre felugró app shortcuts funkciókat, a döbbenetesen eredeti, újraindítás opcióról nem is beszélve.


[+]

A pár órája befutott második Developer Preview lényegi változásokat nem hozott, inkább a decemberre tervezett kiadás tulajdonképpen megegyező, elvileg bug mentes változataként az a funkciója, hogy a tesztelők felfedezzék az esetleg mégis bent ragadt hibákat, a fejlesztők pedig stabil rendszerverzióval tesztelhessék a legújabb API-kra írt alkalmazásaikat. A Nexus 6P, az 5X és Pixel C mellett a Nexus 9 is csatlakozik az Android Beta Programhoz, a képfájlok letölthetők és OTA-n is folyamatosan érkeznek. A 7.1.1-et az újabb Nexus mobilok és a Pixelek várhatóan heteken belül megkapják, immáron végleges formában.

Előzmények

 • Google Pixel - más közönségre képpontosít

  Teljesen új filozófiával lépett elő valódi mobilgyártóvá a Google, ám a márkaterméket nem az ökoszisztémájából kiragadva lenne érdemes értékelni, főleg nem itthon.

 • Az Android 7.1.1 újdonságai

 • Meghalt a Nexus, éljen a Pixel!

  Új névvel és divatmajmoló formával kaphatók az idei Google mobilok. De hogy jutottunk el a Nexus 4 piacrengető árazásától a több százezres Pixelekig, és mi jár a mesterséges intelligencia fejében?

 • Android Nougat rendszerbemutató

  Kivesézzük a legújabb zöld robotos verzió minden csínját-bínját, beleértve az osztott képernyős elrendezést, az újfajta értesítéseket és a fájlszintű titkosítást.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.