Note 8: augusztus 26, New York?

Augusztust, úgy tűnik vastagon be lehet karikázni, mint a Samsung Galaxy Note8 starthónapját, arról viszont már nincs egyezség a források között, hogy a hónap elejére vagy a végére, esetleg az IFA elé szánják-e a bemutatót. A várhatóan Infinity Displayjel szerelt és S Pen stylust is magába fogadó phablet fontos állomása lesz a Note családnak, hiszen ennek a modellnek kell elfeledtetnie a tavalyi előd kellemetlen akkumulátorügyét. Ha a Galaxy S8 formája és fogadtatása előrejelzésként működik, alapvetően nem lehet gond.

A Note7 tartozékai között két USB kiegészítő is akad
A Note7 kiesésével jelentős űr keletkezett a széria rajongóinak szívében [+]

A The Korea Herald és a Naver egyaránt úgy hallotta, a Galaxy Note 8-ról augusztus 26-án, egy New York-i eseményen hull majd le a lepel. Azt már mi tennénk hozzá, hogy ha így lesz, azért várható kapcsolódó európai, esetleg egy hazai sajtóesemény. De legkésőbb is szeptember elsején megismerkedhetünk az új phablettel, ha addig tényleg bemutatkozik. Akkor nyitja kapuit ugyanis a berlini IFA, ahol mi is jelen leszünk. Persze csak a tech kiállítás dátuma biztos, a Note8 bemutatója egyelőre még tipp.

Azóta történt

  • Megmutatta a Samsung a Note8-at?

    A Samsung Exynos Twitter-oldalán bukkant fel egy készülék, ami jó eséllyel a pár héten belülre várt, S Pennel szerelt csúcsmodell lehet.

Előzmények

Hirdetés