2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Apex 2019 néven érkezik a Vivo vízcseppnek becézett modellje

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Vivo

A hivatalos előzetes szerint már az új logóval, január 24-én mutatják be a Vivo legújabb, elvileg futurisztikus modelljét.

Hirdetés

A Vivo a tavalyi MWC-n mutatta be az Apexet mint a kávamentes megoldások egyik lehetséges alternatíváját. A szenzorsziget nélkül is tekintélyes előlap/kijelző aránnyal rendelkező koncepciókészülék motorikusan kiemelkedő szelfikamerával próbálta kikerülni a panelt megtörő kialakítást, ami végül a Vivo Nex-szel került kereskedelmi forgalomba. Elvileg a kis kameramodul elég jól bírja a kiképzést, ettől függetlenül év végén egy új koncepciót is bemutattak a Vivo Nex Dual Display Edition formájában.


[+]

A következő lépés a formaterv evolúciójában a január 24-én várható, eddig Vivo Waterdrop néven ismert készülék, amiről most az is kiderült, hogy Vivo Apex 2019 néven fog bemutatkozni. Az Apex 2019 elvileg minden oldalon íves, fizikai kezelőgombok és konkrétan keret nélküli konstrukció lesz, ami ránézésre egyelőre a Honor Magicre emlékeztet leginkább. Mínusz a gombok és a keret. Az új modell már a gyártó új logójával és brand-dizájnjával együtt érkezik.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.