Apex 2019 néven érkezik a Vivo vízcseppnek becézett modellje

Hirdetés

A Vivo a tavalyi MWC-n mutatta be az Apexet mint a kávamentes megoldások egyik lehetséges alternatíváját. A szenzorsziget nélkül is tekintélyes előlap/kijelző aránnyal rendelkező koncepciókészülék motorikusan kiemelkedő szelfikamerával próbálta kikerülni a panelt megtörő kialakítást, ami végül a Vivo Nex-szel került kereskedelmi forgalomba. Elvileg a kis kameramodul elég jól bírja a kiképzést, ettől függetlenül év végén egy új koncepciót is bemutattak a Vivo Nex Dual Display Edition formájában.


[+]

A következő lépés a formaterv evolúciójában a január 24-én várható, eddig Vivo Waterdrop néven ismert készülék, amiről most az is kiderült, hogy Vivo Apex 2019 néven fog bemutatkozni. Az Apex 2019 elvileg minden oldalon íves, fizikai kezelőgombok és konkrétan keret nélküli konstrukció lesz, ami ránézésre egyelőre a Honor Magicre emlékeztet leginkább. Mínusz a gombok és a keret. Az új modell már a gyártó új logójával és brand-dizájnjával együtt érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

  • Vivo Waterdrop. De nem a noccsra gondolnak

    A Vivo rejtélyes új modellje a vízcsepp megnevezést kapta, legalábbis munkacímként. De a név nem a szenzorsziget formájára utal.

  • Megérkezett a dupla kijelzős Vivo Nex

    Nem kapta meg a 2-es utótagot, afféle különkiadásként érkezik az elöl-hátul AMOLED megjelennítővel ellátott csúcsmobil.

  • Tényleg kávamentes lett a Vivo Nex

    Egyaránt 91,24%-os előlap/kijelző aránnyal, de kétféle lapkakészlettel, illetve biometrikus azonosító technológiával mutatkozott be a Vivo Nex és a Nex S vagyis Nex Ultimate a világ leginkább kávamentes készülékeként.

Hirdetés