Gyönyörű videóval bizonyít a Vivo

Hirdetés

A Vivo elég kreatívan oldotta meg a kijelző/előlap arányainak optimalizálását, és valószínűleg arra is fel volt készülve, hogy a motorikus, mechanikus, mozgó szerkezet, egyébként nem alaptalanul, de kétségeket ébreszthet a felhasználókban. A Nex kiemelkedő szenzora valóban sérülékenynek tűnik, de elvileg nem az, Zack Nelson már megpróbálta tönkre vágni és nem neki sem ment, pedig szaktekintély a témában. Az alábbi videót ugyan nem a Vivo tette közzé, de elég profinak tűnik ahhoz, hogy feltételezzük, a gyártó keze van a dologban. A kínai szöveget sem kell érteni, a számok evidensek és magukért beszélnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

  • Bírja a strapát a Vivo Nex

    Hiába a mozgó kamerarész, nincs gond a Vivo Nex összeszerelésével, noha az IP minősítés kimaradt.

  • Elindul a Vivo NEX globális forgalmazása

    A motoros kamerával és bődületes kijelző/előlap aránnyal büszkélkedő csúcsmodell kilép a kínai piacról és megkezdődik a forgalmazása máshol is.

  • Merre van a Vivo Nex beszédhangszórója?

    Semerre – a Vivo Screen SoundCasting Technológiája továbbítja a rezgéseket. Más különlegességei is vannak a képernyődomináns dizájnnak.

  • Tényleg kávamentes lett a Vivo Nex

    Egyaránt 91,24%-os előlap/kijelző aránnyal, de kétféle lapkakészlettel, illetve biometrikus azonosító technológiával mutatkozott be a Vivo Nex és a Nex S vagyis Nex Ultimate a világ leginkább kávamentes készülékeként.

Hirdetés