Hirdetés

Vivo Waterdrop. De nem a noccsra gondolnak

Az IceUniverse több képet is posztolt a napokban egy bizonyos Vivo Waterdrop nevű készülékről. A megnevezés szemmel láthatóan nem a szenzorsziget formájára utal, hanem a komplett készülék formatervére, ami a mellékelt fotók alapján rendkívül gömbölyded és áramvonalas. Alapvetően a Honor Magic-re emlékeztet, csak előfordulhat, hogy fizikai kezelőgombok nélkül tervezték. Vagy nagyon alacsonyan vannak. Keretet viszont nem nagyon látunk sehol.

A futurisztikus készüléket január 24-én mutatja be a gyártó és okkal számítunk ismét valami újdonságra. Mármint valódi újdonságra. A Vivo Apex és a Vivo Nex sem volt éppen szokványos, az új készülék viszont még ezeknél is karakteresebbnek tűnik. Az első posztban a hátlap egy részletét látjuk, a másodikban oldalról. Az erősen kerekded, nyilvánvalóan üveg készülékház elő- és hátlapja látszólag keret nélkül illeszkedik, ami valóban egyedi megjelenést jelentene.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

  • Tényleg kávamentes lett a Vivo Nex

    Egyaránt 91,24%-os előlap/kijelző aránnyal, de kétféle lapkakészlettel, illetve biometrikus azonosító technológiával mutatkozott be a Vivo Nex és a Nex S vagyis Nex Ultimate a világ leginkább kávamentes készülékeként.

  • Notchak-nocsak, megint másolunk?

    Tavaly csak szimplán megnyúltak a kijelzők, idén viszont boldog-boldogtalan az iPhone X dizájnját nyúlja. Pedig akad előremutatóbb koncepció a képernyődominanciára.

Hirdetés