Alkalmazásbemutató: Fairy Cubes

Hirdetés

A mai kiválasztott a Fairy Cubes (amely néhol Fairy Mahjong 3D néven nyomul) nevű játék, melynek különlegessége, hogy több platformon is kockulhatunk vele. Elérhető Androidra (legalább 2.0.1-es verzió szükséges), iOS-re (3.0 és újabb verzióra), valamint Windows és OS X alatt is játszhatunk vele. Ezek mellett pedig az interneten keresztül, egy arra alkalmas webböngésző segítségével is kipróbálhatjuk az alkalmazást. A minden platformon ingyenes programot az Artex Studios nevű tömörülés fémjelzi.


Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el a az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Egy térbeli logikai játékról van szó, amelyben a cél az egyforma kockák párosítása. A képernyő közepén lévő térbeli alakzat különféle mintázatú kockákból van kirakva, a képernyő bal és jobb oldalán található sávra pedig óraműpontossággal érkeznek az újabb és újabb elemek. Ha kiválasztunk három egyformán festett kockát (mindegy, hogy honnan kombináljuk össze őket), az elemek eltűnnek. A cél, hogy az összes kockát leradírozzuk a pályáról, mielőtt a jobb- és baloldali tárolók tele nem lesznek. Hasznos, hogy a kockát bármilyen irányban forgathatjuk, ezzel újabb kockákat felfedezve. A bal alsó sarokban található narancssárga ikonra kattintva pedig új elemet kérhetünk, amely az oldalsó konténerekbe fog megérkezni. A játékban működik a kétpontos nagyítás, bár nagyon sok értelme nincs a dolognak. A programban összesen 45 pálya áll a játékos rendelkezésére, melyeket négy, egyre több kihívást rejtegető nehézségi fokozaton lehet játszani.

A játék grafikája kellemes, látszik, hogy a fejlesztők nem hanyagolták el; az összes felület és UI-elem egyedi. A hangokkal sincs gond, a kissé túlvilági beütésű zene illik a fantasy hangulathoz, bár mint sok esetben, a Fairy Cubes muzsikája is könnyen monotonná válhat egy idő után. Összességében egy szórakoztató kis alkalmazásról van szó, melyet érdemes kipróbálni; ráadásul mindez egy forintba sem kerül. Emellett pedig külön pozitívum, hogy a program több platformra is elérhető. A fejlesztőcsapat egyéb munkáiért és további információért pedig katt erre a linkre.

Értékelés: Fairy Cubes (iOS 3.0+ és Android 2.0.1+)
Használhatóság Felületek és grafika Ár/érték arány Letöltés
8 / 10 pont 8 / 10 pont 10 / 10 pont ingyenes (iOS / Android)

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés