Alkalmazásbemutató: Alcohol Heroes

Hirdetés

A szilveszteri alkalmazásbemutatóhoz stílszerűen az Alcohol Heroes névre hallgató játékot választottuk. A kizárólag iOS-re elérhető programban vedelnünk kell, mint a gödény, ezért a vásárlás korhatárhoz kötött, 17 éves kor alatt nem tudjuk leszedni az App Store-ból. A szoftver Dalnoki István keze munkáját dicséri, aki jelenleg három további játékkal is képviselteti magát az Apple alkalmazásboltjában.

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el a az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

A játék hű a nevéhez, itt bizony minden alkoholgőzben úszik. A menete nagyon egyszerű, mi egy pultost alakítunk, a cél a kocsmában tartózkodó úriemberek kiszolgálása. A magyar motívumokkal díszített fiatalemberek Tetves és Dugó örök életű mottójával élnek, miszerint sör, bor, pálinka, csússzon le a torkunkba. A három italtípus a képernyő jobb oldalán lévő pultban található, a hozzájuk tartozó poharak pedig bal oldalra érkeznek; természetesen mindegyik más értékkel növeli a véralkohol-szintet. Nekünk tehát nincs más dolgunk, mint összekombinálni a megfelelő poharat a hozzá tartozó szesszel, majd leitatni a bácsikat. A figurák alkoholszintjét a fejük felett látható kis grafikon ábrázolja. Ha mindkét pult betelik, vége van a játéknak, így észnél kell lenni. Néha emiatt nekünk is a pohár fenekére kell néznünk, hiszen ha a kínálatból hiányzik a hőseink által megkívánt nedű, valakinek mégis ki kell üríteni a pultokat. Persze vigyázni kell, hiszen a játék akkor is véget ér, ha lerészegedik a csapos, ennek megfelelően a saját alkoholszint-mérőnkre is oda kell figyelni. Három játékmód érhető el: a Challenge-ben a cél, hogy minél tovább itassuk a mámoros urakat, Deathmatch módban mindhárom bácsit le kell részegíteni, a Capture The Leg esetén pedig arra kell figyelni, hogy az alkoholszintünk a kocsmatöltelékekénél alacsonyabb legyen.

A játék grafikája nagyon jópofa, mindenhol magyar népi motívumokba botlik az ember, az egyre többet vedelő figurák pedig a részegség fázisának megfelelő arcot vágnak. A zenéről hasonlóan tudok nyilatkozni, a magyaros dallamoknak köszönhetően kis hazánk népi atmoszférája az egész játékot belengi. A 0,79 euróba, azaz körülbelül 250 forintba kerülő program itt érhető el, a fejlesztő további alkalmazásairól pedig ezen a linken lehet tájékozódni.

Értékelés: Alcohol Heroes (iOS 3.2+)
Használhatóság Felületek és grafika Ár/érték arány Letöltés
8 / 10 pont 9 / 10 pont 9 / 10 pont 250 forint

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés