Hirdetés

Akciófigyelő: Már javában zajlik az őszi Samsung Galaxy Hét

A kedvezmények ismét a Samsung webáruházában történő vásárlásokra vonatkoznak és október 3-ig vehetők igénybe.

Ismét Galaxy Hetek a Samsung hivatalos webáruházában, a kedvezményeket október 3-ig, tehát vasárnapig, illetve a készlet erejéig lehet kihasználni. Érdemes figyelni, hogy csak azokra a vásárlásokra vonatkozik a kedvezmény vagy ajándék termék, amelyek készleten vannak a honlapon, ha a rendszer átirányít minket egy hivatalos viszonteladó partnerhez a „Hol vásárolhatom meg” opcióra kattintva, az nem minősül a Samsung Webáruházban történő vásárlásnak, így a promóció sem (feltétlenül) érvényes.

Plusz, ismét vannak adott napra korlátozott ajánlatok, ilyen például a kizárólag mai nap igénybe vehető 30% kedvezmény a Galaxy Note20 modellekre vagy az október 3-án érvényes, szintén 30%-os árengedmény a Samsung Galaxy Tab S6 Lite táblagépre, a többi ajánlatot maximum a készlet ereje limitálja.

A Galaxy Z Fold3-hoz továbbra is jár az előrendelői promócióban kínált Note Pack, ami S Pen kapacitív érintőceruzából, egy 25 wattos gyorstöltő adapterből és egy kihajtható tokból áll, amiben a stylusnak is van hely és a Galaxy Z Flip3 mellé is megkapjuk a Galaxy Buds Live-ot. Ugyanez az extra jár Galaxy Tab S7,  S7+, S7 FE és S6 Lite vásárlása esetén, önállóan magát a fülest pedig 30%-kal olcsóbban szerezhetjük be. A Galaxy Buds Pro is kedvezményes, de csak 20%-ot nyerhetünk, ha vasárnapig döntünk a megvásárlás mellett.

Az okosórák közül az előző generáció (Galaxy Watch3 és Watch Active2) Bluetooth verziói egységesen 30%-kal olcsóbbak, a Watch4 és Watch4 Classic BT mellé pedig harmincezer forint értékű tripla vezeték nélküli töltőpad jár.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés