Hirdetés

Akciófigyelő: Leárazást tart az EarFun

Fülhallgatót, hangszórót lehet kedvezményesen vásárolni. Van, amit limitált darabszámban féláron kínál a cég, de legújabb fülesük árából is engednek 30%-ot.

Black Friday és Cyber Monday Super Sale néven november 14-től december 4-ig akciósan adja több termékét az EarFun. A fülhallgatókat és hangszórókat fejlesztő márka két típusú leárazást ajánl, van a limitált darabszámos flash sale, ahol nagyobb kedvezményeket lehet összeszedni, illetve van a top deals, ahol csökkentett áron lehet rendelni kuponkóddal különböző termékeket.

Hirdetés

A limitált darabos akcióban november 20-ig vagy a készlet erejéig részt vesznek az:

  • EarFun Free 2S fülhallgatók, ezek 55% kedvezménnyel 36 dollárért rendelhetők a gyártó oldaláról. Kuponkód: BFH101
  • Az EarFun Air Pro SV fülhallgatók, melyeket mi is teszteltünk. Ezek 40% kedvezménnyel elérhetők 54 dollárért. Kuponkód: BFH306
  • Valamint az EarFun Free Pro fülesek, tesztje itt, melyek 30%-os akcióval 42 dollárba kerülnek. Kuponkód: BFH301

EarFun Pro SV
EarFun Pro SV [+]

A fix kedvezményes áron rendelhető eszközök között több olyan is van, melyet volt szerencsénk kipróbálni, így ezek részletes bemutatói linkelve megtalálhatók.

  • 25% kedvezménnyel 60 dollárért rendelhető az EarFun UBOOM L hangszóró, az IP67-es védettségű és hosszú üzemidőt nyújtó zenedobozról itt írtunk. A kuponkód BFS300.
  • 30% kedvezmény van az EarFun Air Pro 2-re, mely így 56 dollárba kerül. Tesztünk alapján ez ár-érték arányban a legjobb választás az EarFun kínálatában, a felhasználható kuponkód BFH300.
  • Hasonló tudással, de kisebb mérettel az EarFun Free Pro 2 is akciós, tesztje itt, ez szintén 56 dollár a BFH303 kóddal.
  • Szintén 30% kedvezmény jár az ebben a hónapban tesztelt EarFun Air S-re, ami így 49 dollárba kerül. Az aptX-et, aktív zajszűrést, vezeték nélküli töltést, valamint multipont támogatást kínáló eszköz egyetlen hibája, hogy nincs benne viselésérzékelés. Kuponkódja BFH201.
  • Nagyobb kedvezmény jár az EarFun Air fülhallgatóra, az egyszerűbb TWS az ajánlott áránál 35%-kal olcsóbban, 39 dollárért rendelhető a BFH200 kóddal. Teszt róla itt található.
  • Végül pedig az EarFun Air Pro is akciós, ennek szintén 35%-ot enged a gyártó az árából, amely így 52 dollár, ha az ember használja a BFH302 kupont. Az aktív zajszűrős fülhallgatóról itt írtunk.

Earfun Air S
Earfun Air S [+]

Az akciós termékeket ezen az oldalon láthatja a vásárló összegyűjtve, viszont fontos, hogy a vásárlási folyamatban a kuponkódot meg kell adni a kosárban, mert máskülönben a rendszer automatikusan az eredeti áron jegyzi a terméket. A gyártó weboldalán leadott rendelések szállítása EU-s központi raktárból történik, ingyenes és 2-8 munkanapot vesz igénybe.

Azóta történt

Előzmények

  • Earfun Air S - jól megválasztott kompromisszumok

    Egész olcsó, van benne multipont támogatás, ANC és aptX, de hiányosságai is akadnak.

  • EarFun Air Pro SV - öszvér

    Minden sikerszéria félbeszakad egyszer, az EarFun legújabb fülhallgatója pedig nem teljesít annyival jobban elődjénél, hogy indokolt legyen a felár.

  • EarFun Air Pro 2 - kategóriabajnok

    A kiváló ár-érték aranyú termékeiről ismert gyártó legkomolyabb modellje az elődjénél jobb zajszűrést és hosszabb üzemidőt kínál, miközben olcsóbb is lett.

  • EarFun Free 2 teszt

    Megérkezett az AptX és az IPX7-es védelem kettőse az EarFun legújabb fülesébe, ráadásul viszonylag visszafogott lett a hivatalos árazás is.

Hirdetés