Nagyot nő a Z Flip6

Mármint nem méretben, hanem a specifikáció tekintetében. Több RAM, nagyobb telep, nagyobb felbontású kamera és a legújabb infó: nagyobb külső kijelző.

Néhány számadat igencsak megnőhet a nyár végén várható Samsung Galaxy Z Flip6 esetében, ami szerencsére nem jelenti a készülék méretének növekedését is, legalábbis egyelőre ilyen jellegű információ nem érkezett, a 6,7 hüvelykes belső panel is marad, a külső megjelenítő viszont tovább növekszik. Idén elvileg már 3,9 hüvelyken prezentálja a tartalmakat a Z Flip5 3,4 hüvelykes panelje helyett, ráadásul Gorilla Glass Armor üveggel borítva, továbbfejlesztett zsanérszerkezettel egyberakva.

Úgynevezett "spekulatív render" a Galaxy Z Flip6-ról.
Úgynevezett "spekulatív render" a Galaxy Z Flip6-ról.

A lapkakészlet is lép egyet előre a Snapdragon 8 Gen 3-ra, ehhez már 12 GB rendszermemória is rendelkezésre állhat, ami az eddigi legtöbb lenne a Samsung flipes kínálatában, illetve a hűtőrendszer is nagyobb kiterjedésűnek ígérkezik. A főkamera felbontását is rendesen megtolják, úgy tűnik a hatos számú Flip a Galaxy S23 50 megapixeles főszenzorával dolgozhat, amit továbbra is egy 12 megapixeles ultraszéles látószögű egység kísér. És végül, de abszolút nem utolsó sorban, az akkumulátorkapacitás végre négyessel kezdődhet. Mindehhez Galaxy AI és 7 év szoftvertámogatás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés