A OnePlus 6 és 6T is megkapta az Android 10-et

Csúcssebességen jár a OnePlusnál a hardver mellett a generációs szoftverfrissítés is.

Bár az ember azt gondolhatná: minél nagyobb egy gyártó, annál több erőforrást tud a szoftverfrissítésekre fordítani, ám gyakran pont a legtöbb telefont eladó márkáknál késik a generációs Android update, miközben a feltörekvők hamar elkészülnek saját csomagjukkal. A OnePlus 7 és 7 Pro hamar megkapta az Android 10-en alapuló OxygenOS 10-et, igaz: pár bennragadt hiba miatt aztán pici késéssel indult meg újra a közzététel. A 7T és a 7T Pro eleve ezzel a kombinációval startolt el, és a gyártó megerősítette: a 6 és 6T tulajdonosoknak sem kell sokáig várakoznia.


Hamar befutott az OxygenOS 10 és az Android 10 a OnePlus 6T-re [+]

Ez igaznak is bizonyult: megindult az Android 10 többlépcsős közzététele a tavalyi modellekre, olvasható a gyártó fórumán. A OnePlus 5 és 5T birtokosainak sem kell szomorkodnia, noha nekik a brand 2020 második negyedévéig bezárólag ígéri az édességes nevet elhagyó Androidot. A rossz meglepetés a OnePlus 7 Pro 5G tulajokat illeti: a korábbi hírekkel ellentétben erre a modellre még nem készült el a frissítés, és egészen 2020 legelejéig várni kell rá.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus 7T - távolról pont tökéletes

    Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.

  • OnePlus 7 - magabiztos folytatás

    Szerényebb tudású, mint Pro fivére, ám kellemesebb méretével és árával a OnePlus 7 lehet sokaknak az ideális választás, egy-két hiányosságot bevállalva.

  • OnePlus 6T - szenzorcsepp a mobiltengerben

    Összesűrűsödött a megfizethető csúcsmobilok mezőnye, a OnePlus 6 ráncfelvarrása pedig kis lépés előre, pár bosszantó döntéssel. Ám még mindig remek az összkép.

  • OnePlus 6 - gyorsjárat a szenzorszigetekre

    A piac legfürgébb telefonja sem úszta meg bevágás nélkül, de leperegnek róla a cseppek és a kritikák, ugyanis nagyon kevés hibája van, kamerában pedig végre előrelépett.

Hirdetés