A Honor 7X is októberben jön

Továbbra is minden jel arra mutat, hogy nagyon sűrű lesz az október, az új Pixelek és a Mate 10-trió mellett érkezik az új Nubia, és mint most kiderült, a Honor 7X is. Elődje, a dupla hátlapi kamerával ékeskedő Honor 6X körülbelül ekkor lesz pontosan egyéves. Várhatóan megmarad az 5,5 hüvelykes Full HD kijelző, de elképzelhető a 18:9-es képarány is, a sajtómeghívó szlogenje ugyanis erősen ezt sugallja. Várhatóan a középkategóriának megfelelő, de új rendszerchip kerül bele, a Kirin 670, mellé pedig 4 GB RAM és 64 GB-os tároló várható, de itt természetesen eltérhetnek a felszereltségek.

A szlogen nagyobb magasabb, ugyanakkor szélesebb kijelzőt említ, elképzelhető, hogy a 18:9-es képarányra célozgatnak
A szlogen nagyobb magasabb, ugyanakkor szélesebb kijelzőt említ, elképzelhető, hogy a 18:9-es képarányra célozgatnak [+]

A Mate 10-széria október 16-án jön, szóval a Honor 7X-et még jó eséllyel Andorid Nougattal és EMUI 5.1-es kezelőfelülettel teszik hivatalossá, ám később megérkezhet rá a frissítés. Ezek mindenesetre már csak találgatások, ahogy az 1500-1800 jüanos ár is, ami a 60 - 70 000 forintos kategóriába helyezi a mobil kinti árát, tehát kicsit drágább lehet elődjénél, de ár/érték arányban még mindig jó választás, ha a Huawei termékei között nézelődünk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

  • A TENAA-nál járt a Honor 7X

    A legfrissebb trendeket fogja kedvező árral párosítani a legújabb Honor óriásmobil, így jó eséllyel számíthat sikerre.

  • Arcalapú feloldást kap a Honor 7X

    Szoftverfrissítéssel hozzák el a népszerű funkciót az Európában is elérhető középkategóriás mobilba.

Előzmények

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Honor 8 Pro - déjà vu

    A sokadik Kirin 960-as phabletet teszteljük, ám mind közül a legolcsóbbat. A 6/64 GB-os RAM/tárhely kombináció önmagában előnyös, a QHD kijelző és a mellékelt VR-megoldás pedig kellemes extra.

  • Honor 8 - tisztelet a kivitelnek

    A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.

  • Honor 7 Lite - névérték

    A Honor tavalyi csúcskészülékének névleg kalóriacsökkentett változata igencsak visszafogott élményt kínál, cserébe a hazai forgalomba szánt verzióból nem maradt ki az ujjlenyomat-olvasó.

Hirdetés