2019. január 18., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Háromféle Huawei Mate 10 várható

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Legalábbis egy névtelen viszonteladó belsős információi alapján az alapmodellen kívül két másik is érkezik, viszonylag jelentős elérésekkel.

Hirdetés

A Huawei szuperphabletjének bemutatója ugye október 16-án esedékes, feltesszük, ezt már álmából felzavarva is bárki azonnal rávágná, aki az elmúlt hetekben kinyitotta az internetet bármelyik oldalon. Azt eddig is tudni véltük, hogy a Mate 10 két modellvariánsban várható, amelyek ezúttal is jelentős kialakításbeli különbségekkel bírnak. Míg a Huwei Mate 10 elvileg sík felületű, 5,9 hüvelykes, hagyományos képarányú, Full HD felbontású IPS panlet kap, addig a Mate 10 Pro 18:9-es, szintén sík, de QHD felbontású, AMOLED megjelenítőt, úgynevezett EntereView Display-t. Már, ha valóban így fogják nevezni.


[+]

A két modellen kívül azonban egy Huawei Mate 10 Lite is esélyes, amely nem valószínű, hogy megkapja a gyártó legújabb Kirin 970-es lapkakészletét, az f/1,6 rekeszértékű főkamerával dolgozó dupla hátlapi rendszer Leica jelzetéről viszont biztosan le kell mondania annak, aki a phabelet kalóriaszegény változatára vágyik. A kijelző viszont megegyezik majd az alapverzióval, így kisebb nem lesz a Lite sem, mint az 5,9 hüvelykes nem-Lite. Az ujjlenyomat-olvasók utóbbi két esetben az előlapi Home gombban kapnak helyet, míg a Mate 10 Prónál hely hiányában kénytelenek lesznek a hátlapra szerkeszteni. A kijelzőbe épített megoldás továbbra sem tűnik reálisnak. Plusz, szóba se került eddig.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.