A Bixby erősítette meg: augusztus 11-én Unpacked!

A Samsung nagyszabású rendezvényén több érdekes termék is bemutatkozik, hajlítható mobilok, S21 FE, Watch 4 és Buds 2 is jön.

Hirdetés

Nyáron jellemzően le szoktak lassulni a mobilos események és újdonságok, ám a Samsung Unpacked eseményéről rendszeresen lehetett hallani, az utóbbi időben már nem csak a vélt dátum volt meg, de az összes bejelentésre váró terméket lehetett látni mozgóképen is, de a kütyükről egyesével is záporoztak a hírek, volt szó a csúcsmodell Galaxy Z Fold 3-ról, a kicsit olcsóbb és apróbb, de még mindig hajlítható Galaxy Z Flip 3-ról, a Galaxy Watch 4 órákról és az aktív zajszűréssel várható Galaxy Buds 2 TWS fülhallgatóról is.


[+]

Most már biztosak lehetünk az augusztus 11-ei dátumban, hiszen ha megkérdezzük a Samsung gyári hangasszisztensétől, Bixby-től, hogy mikor lesz a következő Unpacked, egy Morse kóddal fog válaszolni, egész konkrétan ezzel: "._ .._ __. .._ ... _ .____ .____". Ha ezt a szöveget beírjuk egy ilyen, vagy ehhez hasonló fordítóba, meg is kapjuk az AUGUST11 feliratot.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés