Bejegyezte a kínai Hírközlési Hatóság a Galaxy Z Fold3-at

A specifikáció nem teljes, de nem sok titka marad a Samsung hajlítható csúcsmodelljének az augusztusi bemutatóra.

Hirdetés

Már eddig is rengeteg információ szivárgott ki a Samsung következő hajlítható csúcsmodelljéről, például az S Pen támogatás, az UWB chip integráció és a dizájn, hogy a leglényegesebbeket említsük. A Snapdragon 888-as csúcshardver nem igazán volt kérdéses, rendszermemóriából 12 GB áll rendelkezésre, ami szintén nem egy meglepő fordulat, a legalább alapszintű IP védettségről pedig azóta sem volt szó, hogy először felmerült volna.

A TENAA sem mondott sok újdonságot, de néhány paramétert azért konkretizál, például a méretet. A Z Fold3 kinyitva 128,1 x 158,2 x 6,4 milliméter, ami valamivel vékonyabb, mint az elődmodell, feltehetően a rés is csökken, ha el nem tűnik összehajtott állapotban. A külső kijelző esetében nem számítunk nagy változásokra, marad a 6,2 hüvelykes méret és a 4500 mAh összkapacitású telep is elfér.

A Z Fold3 mellett minden bizonnyal a Galaxy Z Flip3 is bemutatkozik, illetve a viselhető eszközök új generációja is, konkrétan a Galaxy Watch3 Classic, a Galaxy Watch3 és a Galaxy Buds 2 is. A készülékekről készült rendereket Evan Blass osztotta meg Twitteren, ahol minden modell minden színvariációja megtekinthető minden szögből.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés