APK-ból bukott ki a Galaxy Buds 2

A Buds Pro után hamarosan jöhet egy elérhetőbb árú, szerényebb TWS fülhallgató is a Samsungtól.

Hirdetés

Sokszor nagyon érdekes dolgok derülnek ki abból, ha egy elérhető mobilos szoftver telepítőcsomagját (Android esetében APK ugyebár) szétszedi és kódról kódra átnézi egy lelkes fejlesztő vagy felhasználó, ez történt most is, amikor az AndroidPolice csapata a Samsung-féle Galaxy Live alkalmazásba nézett bele. Találtak ugyanis egy eddig nem létező Buds eszközt.


[+]

A berry kódnevű Galaxy Buds 2-ről túl sok minden persze nem derül ki, azt tudjuk, hogy képes lesz egyszerre több Bluetooth-eszközhöz kapcsolódni (ez kiolvasható), viszont ezen kívül csak tippelni tudjuk, hogy hamarosan piacra kerül. Mire lehet számítani? Valószínűleg nem egy Galaxy Buds Pro szintű, magas árszintű eszközre, hanem a Galaxy Buds, illetve Buds+-vonalba beilleszthető, elérhetőbb árú TWS-re. Kíváncsian várjuk.

Borítókép: Galaxy Buds

Előzmények

  • Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni

    Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.

Hirdetés