Ugyanaz a flipes mobil, csak jobb minőségben

Egy 3D tervező dobta össze a kémfotóknál letisztultabb képeket.

Hirdetés

Megnyerő lett a kagylótelefonos vonalat hajlítható panellel kombináló Samsung Galaxy Z Flip, ám a következő variáció pont akkora szintlépésnek tűnik, mint a Z Fold2 volt az elsőhöz képest.


Az első Z Flipnek volt azért némi bétás jellege [+]

A minap kiszivárgott Samsung promóanyag nagyon rossz minőségű volt, ám azért nagyjából képet lehetett alkotni a Z Flip3 külsődleges fejlődéséről – de hova lett a Z Flip2? Valószínűleg a Samsung összehangolja majd a két hajlítható termékvonal számozását.


(forrás: Letsgodigital) [+]

Tehát akkor Z Flip3: a hivatalos és nem hivatalos renderképek egyaránt méretesebb kijelzőt sejtetnek kívül, csukott állapotban a két kamera mellett, így kényelmesen lehet majd vele önfotókat komponálni, amúgy pedig a dizájn is szemrevaló, amolyan pixelesen kettéosztott festéssel. Nyitva pedig jókora panelre számíthatunk, már hajlítható fajtából, apró kameralyukkal.


(forrás: Letsgodigital) [+]

Mivel nem mindenki akar magával vaskos tablet/telefon hibridet hordozni, kecsesebb kivitelével kétségtelenül a Z Flip3 lehet a nyerő választás divatvonalon, persze a Z Fold3 is tartogat megnyerő meglepetéseket: a kiszivárgott promóanyag szerint például képernyőbe rejtett kamerát.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés