Hirdetés

Aktív témák

  • #11527168

    törölt tag

    válasz spammer #46435 üzenetére

    Hát a tanulópénz megvolt akkor. Én is elbuktam már egyszer majdnem mindenemet. Ez benne van, persze. Félreértesz, nem azt mondom, hogy reggeltől estig álljon mellettük, csak amikor tud menjen oda! Mert az, hogy neki utólag derül ki, hogy rossz a padló ő mást szeretett volna, az kicsit érdekes. Mert ugye nem 1 óra alatt raknak le 40m2-t, plusz ugye elvileg neked kéne megvenni a burkolatot, nem pedig mondani a havernak, hogy "józsikám rakjatok le ide holnapra kb ilyet". Ha meg nem érek rá, odaküldök valakit, aki tudja mit akarok.
    Én tegnap egy másoknak semmiség miatt tettem meg a Pozsony-Budapest utat kétszer. De ha nincs ott az ember, nem kontrollálja a túlképzett munkaerőt akkor vagy kurvaokosak lesznek és elkezdenek magánakciózni vagy meglopnak, kispórolnak ezt azt. Mint a Báni esetében is.

    Útépítésről tudnék mesélni :) No comment kategória. Bár tény, hogy onnan lehet kiszedni legálisan a legtöbb pénzt. Amikor beszakad az út akkor derül ki, hogy 3cm aszfalt volt, rendes alapozás nélkül ;]

    Ijk akkor nekem szerencsém van, évek óta ugyanazokkal az emberekkel dolgozom, sohasem volt panaszom, minden meg lett oldva időben. Ahogy philoxenia is mondja, csak olyat szabad felvenni akinek már láttad a munkáját vagy többen ajánlották. A szerzősést meg a kötbért meg nem véletlenül találták ki.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák