Hirdetés

Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz #11527168 #46434 üzenetére

    Ez neki még csak az egyik - éppen készülő - vállalkozása. Ami ráadásul rohadt sok pénzt visz el, azt pedig meg kell keresni :) Nem állhatsz hónapokig az emberek mellett reggeltől estig, közben meg nem dolgozol (viszel más vállalkozást), nem keresel egy fillért se.

    Amúgy igen, előfordul, hogy az ember túlvállalja magát, de ha muszáj, akkor muszáj... Viszont az ember egyszerre csak egy helyen tud lenni.

    Az a helyzet, hogy ha mindenki tisztességesen elvégezné a munkáját, akkor nem kellene lesni őket, hogy jól csinálják-e... Csak itthon az építőipar az a "beleszarok" kategória: minél trógerebb munkával minél gyorsabban pénzt szakítani. Aztán meg néznek, ha elküldik őket a halálba és nem kapnak egy fillért se ;]

    (#46433) philoxenia: áh, ez csak a szokásos, majd hamarosan jönnek a téli fagyok és akkor nekiállnak majd kicsit foltozgatni, ami persze a fagy miatt azonnal szarrá is megy, de hát értelmesek a magyar szakemberek :)

    (#46436) philoxenia: igen, ez igaz, de nem biztos, hogy ez még garancia... Alvállalkozók, segédmunkások stb.. sok helyen elbukhat közben is... Na mindegy, ez nagyon off téma már :)

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Aktív témák