Hirdetés

SE W960i - szóljon hangosan a bálna

Bevezető

A Walkman nevet sikerült két év alatt újra közismertté tennie a Sony Ericssonnak. Nem mellékesen ezzel a húzással üzletileg is jól jártak, illetve kivívtak egy olyan pozíciót a zenei telefonok piacán, amiről a többi gyártó csak álmodik. A cég marketingesei remekül ismerték fel a márkanévben rejlő potenciált, de ami ennél is okosabb lépés volt, hogy a Walkman telefonoknál jellelmzően tényeg odafigyeltek arra, hogy a lehető legjobbat hozzák ki.

Azt hiszem, hogy sosem fogom elfelejteni a W800i-t, illetve a róla szóló cikkünket, az volt az első olyan alkalom, amikor két telefont is kaptunk egyszerre, így egy sikeres sorozat születéséhez méltó írás született az oldalon. Kapott is klikket rendesen.

Most azonban csak egy darab W960i van a birtokunkban, ez is kalandos módon került hozzám, nem a megszokott csatornákon érkezett, így aztán nagy becsben tartom, mert a hazai bolti megjelenésre még decemberig várni kell. Sokszor megkapjuk, hogy minek tesztelünk béta állapotú készülékeket (mondjuk utoljára talán a K850i volt ilyen, ennek is már két hónapja), de a W960i esetében már szinte végleges, magyar nyelvű szoftver ült a tesztkészüléken, az viszont biztos, hogy a forgalomba kerülő telefonok gombsorai kicsit jobb kidolgozást kapnak, bár a tesztmodell sem volt veszélyes ebből a szempontból.

A W960i-t már a hazai sajtóbemutatón is megcsodálhattuk, igen sok olvasónk várta már a tesztet, úgyhogy a saját kis felmérésünk szerint elég nagy az előzetes érdeklődés a modell iránt, ami nem is meglepő, hiszen a Walkman széria legnagyobb tudású darabjáról van szó.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés