2019. január 17., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Vodafone Smart N8 - nem ugyanaz

A Vodafone Smart N8-at tulajdonképpen már ismerjük, csak más néven. A szolgáltatói variáns viszont nem csak a hátulján lévő logóban különbözik, az eltérés azonban előnyös.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A vörös szolgáltató saját márkás kínálatát az elmúlt években javarészt távol-keleti óriásvállalatok által gyártott készülékek átbrandelt variánsai alkották. Ez továbbra sincs másként, jelen esetben minimális kialakításbeli eltérések mellett a Vodafone Smart N8 tulajdonképpen a már általunk is megméretett Alcatel A3. Ami sajnos azzal együtt is igen könnyűnek találtatott, hogy duál SIM képességgel előzi be a Vodafone Smart N8-at. A Smart N8 viszont néhány, egyébként nem is jelentéktelen apróságban smartabb.


[+]

A feltöltőkártyás konstrukcióban is kissé kedvezőbb árért cserébe nem kizárólag az Alcatel feliratról kell lemondanunk a Voda logójának javára, hanem mínusz egy SIM-kártya hellyel is számolnunk kell, ami nem hangzik olyan jól, cserébe itt van fényérzékelő szenzor, következésképpen automata fényerőszabályzás és kissé ügyesebb a kamera. Bár ez nem valószínű, hogy perdöntő lesz, már a szolgáltatófüggetlen Alcatel A3 is alulmaradt a vele megegyező árszinten mozgó konkurenciával szemben, ami egy szinttel lejjebb sem gyenge. Sőt.


[+]

Az csomagolást továbbra is szeretjük, legalábbis személy szerint esztétikailag és elviekben is értékelem a kitűnő minőségű, látványosan újrahasznosított, nyers kartonból készült, egyszerű, világos és informatív megoldást. A tájékoztató és dokumentáció szintén nyers papírból készült, a tartozékkínálat pedig hiánytalan. Az 1 amperes hálózati töltőfejen és a hozzá tartozó microUSB kábelen kívül hagyományos kialakítású, mikrofonos sztereó headset is jár a készülékhez. Jónak mondjuk nem mondanánk, de a puszta léte is örvendetes, telefonálni pedig pont megfelel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.