Három modellel bővül a Vodafone Smart-széria

A piros szolgáltató továbbra is saját márkás termékekkel egészíti ki készülékkínálatát, ezúttal két új mobil és egy tablet látott napvilágot. Ez utóbbi egyelőre még csak Angliában érhető el.

Hirdetés

A Vodafone nemzetközi oldalán három új, szolgáltatói címkével ellátott eszköz jelent meg, de ezek közül egyet már a hazai oldal is listáz, jó eséllyel ezt rövidesen követi a másik kettő is. A Vodafone Smart N8 az alsó-középkategóriában indul, legnagyobb érdekessége az előlapi sztereó hangszóró, a hátul lévő ujjlenyomat-olvasó és az Android 7.0 rendszerverzió. Kijelzője öthüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású, főkamerája 13 megapixeles, szelfiket pedig 5 megapixelben készíthetünk vele. MediaTek MT6737-tel és 1,5 GB RAM-mal érhető el, feltöltőkártyás konstrukcióban 39 490 forintos kezdőárral, előfizetéssel nyilvánvalóan ennél jóval olcsóbban. Természetesen átcímkézett termékről beszélünk, Alcatel A3 néven nagyon hasonló eszközzel találkoztunk a közelmúltban.

A kijelző korántsem tökéletes, viszont az összeszerelési minőség helytálló
A Smart N8-at már teszteltük is, Alcatel A3 néven [+]

Szintén az olcsóbb termékek listáját erősíti a Smart Tab N8, ami egy 10,1 hüvelykes megjelenítővel szerelt tablet. 1280 x 800 pixeles felbontásához nyolcmagos, 1,1 GHz-es Cortex-A53 processzorral szerelt MediaTek MT8735B lapka tartozik, 150/50 Mbps maximális sebességű Cat.4-es LTE-re képes, belső tárolója 16 GB-os, rendszermemóriából 2 GB-ot tud magáénak. Akkumulátora 4600 mAh kapacitású, gyártója pedig a TCL. Kizárólag fekete színben kerül piacra, várhatóan kedvező áron. Egyelőre még csak Angliában érhető el.

Tablet is érkezett, szintén a TCL gyártósorairól
Tablet is érkezett, szintén a TCL gyártósorairól [+]

Az új kínálat csúcsa a Smart V8, itt már phabletes méretekről, fémes anyaghasználatról és Snapdragon 435 lapkáról beszélhetünk, 3/32 GB-os tárolópárossal. 5,5 hüvelykes Full HD LTPS kijelzője enyhe 2.5D lekerekítéssel és Dragontrail védelemmel egészül ki, kamerája 16 megapixeles, dupla ledes villanót kapott. Színválaszték nincs, kizárólag a fekete/ezüst változat kerül polcokra, 7.1.1-es Androiddal és 3000 mAh kapacitású akkumulátorral.

A Vodafone logón kívül ezt is megismerjük, ez egy ZTE V780
A Vodafone logón kívül ezt is megismerjük, ez egy ZTE V780 [+]

Aki hasonlóságot vél felfedezni a ZTE V870-tel, az jó úton jár, lényegében ugyanarról a mobilról beszélünk, csak 4/64 GB-os memóriák helyett 3/32-essel. Listaárat még nem lehet tudni, a cég brit oldala alapján azonban ez sem lesz drága, jó eséllyel megérheti rá várni, ha valaki a középkategóriában keresgél.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés