2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

Vodafone Smart Prime 7 - elégséges szolgáltatás

A vörös szolgáltatónál máris elérhető a legújabb saját márkás kollekció két, alsó szegmensbe szánt darabja, amelyből most az életképesebbnek látszó verziót vizsgáltuk meg

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A Vodafone tegnap előtti sajtóeseményén nem csak a minden eddiginél ügyfélközpontúbbnak titulált új koncepció bemutatása volt a cél, amelynek keretében első kézből megtapasztalhattuk a kávézó jellegű üzletkialakítást - ahol ennek megfelelően kávézni is lehet - de a legfrissebb kínálatot is szemrevételezhettük. A saját márkás, jobbára Alcatel gyártmányú eszközök lefedik a teljes skálát, a legolcsóbb, belépő szintű, okostelefonnak tűnő eszköztől kezdve a prémium kategóriáig.


[+]

A saját brand alatt forgalmazott készülékek elméleti háttere alapvetően a kedvező árfekvésű, alsó és középkategóriás termékek előfizetői konstrukcióban való minél szélesebb körű elérhetővé tétele. Az eddigi, számokban kifejezhető tapasztalatok alapján a Vodafone joggal bízhat benne, hogy az új négyesfogat is beváltja a hozzá fűzött reményeket, ráadásul már egy felső szegmensbe szánt gépezettel is támadnak a Smart Platinum 7 képében. Már csak az a kérdés, hogy az a bizonyos ár-érték arány tényleg olyan kiemelkedő-e, mint a szolgáltató optimizmusa, amit a Smart Prime 7 esetében rögvest ki is derítünk, folytatólagosan pedig az összes többi kütyü is arcba kapja a vallatólámpát.


[+]

A Smart Prime 7 minden ízében alsó-közép kategóriás megoldás, legközelebbi hozzátartozója pedig a kategóriájához képest kivételesen jól megkonstruált, idén egy éves Smart Prime, vagy Smart Prime 6, amelyhez képest ugyan hardveres előrelépés nem, mindössze némi ráncfelvarrás jellegű aktualizálás történt. Tulajdonképpen belerámolták ugyanazt, mint az elődmodellbe, csak minden komponensből a legfrissebb revízió került a kicsinosított készülékházba, ami összességében kompaktabb és a mai trendeknek inkább megfelelő megjelenést kapott.


[+]

A csomagoláson sem gondolkodtak sokat, nem csak a karton újrahasznosított 80%-ban, de a dizájn is. Feltehetően csak a típusmegjelölést és a készülék képét újították rá a már raktáron pihenő dobozkákra. Nem mintha ezt negatív felhanggal említenénk, igen dicséretes a környezettudatosság ilyen következetes megvalósítása, mellesleg az elődmodell remekül sikerült, így már csak a doboz is kellemes emlékeket idézhet. A készülék, ahogy az általában lenni szokott, közvetlenül a tető alatt lapu, ezt kiemelve juthatunk a fehér színben pompázó tartozékokhoz, mégpedig a hagyományos kialakítású, mikrofonos sztereó headsethez, az 1 amperes hálózati töltőfejhez, és szabvány microUSB töltő- és adat kábelhez.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.