2018. december 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Újabb saját márkás mobilok a Vodafone kínálatában

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Friss operációs rendszerrel, MediaTek chipekkel, kedvező áron kerülnek be a piros szolgáltató kínálatába.

A Vodafone, itthoni kínálatában a kiöregedő Smart E8, N8 és V8 szerepel a saját márkás termékek közt, ezek helyére jöhet az Android Oreo rendszer alapjaira épülő N9 és az N9 Lite. A Smart N9 egy 5,5 hüvelykes, HD+ felbontású kijelzőt kapott, 13 megapixeles hátlapi kamerát és 8 megapixeles előlapit, vaku mindkettőhöz jár. A hardver a MediaTek MT6739-re épül 2 GB RAM-mal, az akkumulátor pedig 2900 mAh kapacitású.


[+]

A Lite verzió 5,34 hüvelyken kapott HD+ megjelenítőt, hátlapi kamerája csak 8, előlapi pedig 5 megapixeles, a rendszerchipje azonos, viszont memóriából csak 1 GB jutott bele. A lehető legjobb működést az Android Go rendszer próbálja biztosítani. A 2460 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt mobil hátlapja állítólag strapabíró, ahogy az látszik is, bordázott műanyagból készült. A hazai kínálatban egyelőre még nem jelent meg a mobil, viszont valószínűleg rendkívül kedvező előfizetéses konstrukciókban meg lehet majd venni, és a teljes áruk sem lesz több 30-40 000 forintnál.

Hirdetés

Azóta történt

  • Vodafone Smart N9 lite - ennyiért már telefont is vehetsz

    Teszten a Vodafone jóárasított, szolgáltatói készüléke, amin Android Go fut, mellesleg pedig nyert egy dizájndíjat is. Lehet, hogy pont ez a legjobb operátori konstrukció?

  • Vodafone Smart N9 - csak ha piros hó esik

    A szolgáltató nevével fémjelzett eszközök esetén általában a jó ár/érték arány említhető erős pozitívumként, itt azonban sajnos más a képlet, noha a tudás nem ugrott előre. Nem igazán jó vétel.

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.