2018. május 24., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Sony Ericsson W910i - új hullám

A W910i több szempontból generációváltásnak tekinthető a Walkman modellek körében.

Hirdetés

Bevezető

Kalandos előélete van a Sony Ericsson W910i-nek. Már megjelenése előtt annyi fotó és információ szivárgott ki róla, hogy már az összes mobilkommunikációban mozgó ember nagyjából tudta, hogy a beceneve Shinobu, a Walkman széria részét képezi és HSDPA hálózatokon is működni fog. Néhány lengyel állampolgár azóta ipari kémkedés vádjával néz szembe hazájában (onnan szivárogtak ki az első fotók a telefonról), úgyhogy csak óvatosan a lesiképekkel.

Aztán megtörtént a hivatalos bejelentés, és annak ellenére, hogy szinte mindent lehetett már róla előre tudni, mégis kissé megilletődötten vettem kézbe a telefont a hazai sajtóbemutatón. Régóta fentem rá már a fogam, hogy megszerezzem egy teszt erejéig, és ez végre sikerült is, itt pihen az asztalon a sötétvörös szépség.

A W910i a gyártó első HSDPA készüléke – legalábbis szerkesztőségünk berkeiben, hiszen elvileg a Z750i előbb került bejelentésre, azonban hozzáférhetőségi szempontból le van maradva. Típusszámából is kikövetkeztethető, hogy a W910i a Walkman családot gyarapítja, annak is a krémjét, hiszen jelenleg ez a legnagyobb tudású svéd-japán zenei modell, ha a nem operációs telefonok mezőnyét nézzük.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.