Sony Ericsson W910i: már HSDPA technológiával

Sony Ericsson Shinobu néven volt ismert a most bemutatott W910i a premier előtt. Az elcsúsztatható kialakítású Walkman készülék külsőre a W580i-re hajaz, ám annál testesebb készülék.


Több színben is elérhető lesz

 

A megújult, 3.0-s Walkman szoftver került a W910i-be, de más szempontból is vitézkedik a telefon, ugyanis nem csak UMTS, hanem HSDPA hálózatokon is működik. A hátlapon 2 megapixeles kamera teljesít szolgálatot. A telefonban van mozgásérzékelő is, amellyel a játékok és az MP3 lejátszó vezérelhető, és a zeneszámoknak most már hangulatuk is van, így is kategorizálhatóak. A készülékhez a gyártó egy könnyed egy gigabájtos kártyát csomagol, így egy ideig nem leszünk helyszűkében.
Amire nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy egy úgynevezett OSE operációs rendszer dolgozik a készülékben, amely az eddigi hírek szerint zárt, azaz külsős programok telepítése nem engedélyezett, valahol félúton van az okostelefonok felé, mert tudja a multitaskingot, a parancsokat pedig sorban végrahajtja. Az OSE rendszer híres a megbízhatóságáról, nem hajlamos fagyásra, állítólag nagyon stabil.
A W910i csupán 12,5 mm vastag, súlya 86 gramm, a kijelző 240x320 pixeles, a képátló 2,4 inch. A belső memória 40 megabájtos, GSM hálózaton 9 órás beszélgetési idő érhető el, repülő üzemmódban 20 órás zenelejátszás csikarható ki belőle. A W910i pirosban és feketében lesz elérhető a negyedik negyedév folyamán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés