2019. január 17., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Sony Ericsson W660i - arany virágom

Alig fél évvel a W610i piacra dobása után a SonyEricsson kihozta a W660i-t, mint 3G-re érett rajongóinak szánt új Walkman telefont.

Hirdetés

Bevezető

A régi, jól bevált receptet követjük ismét: Végy egy új funkciót, turbózd fel és butítsd le a többi tudást, amennyire csak lehet. Neveld ki az új funkció célközönségét, majd fokozatosan csöpögtess hozzá egyéb lehetőségeket, ezzel adj el legalább öt típust évente. Évek óta zakatol fejünkben a kérdés, „miért nem lehet végre tökéletes telefont kihozni?”. Nos erre a kérdésre nem én fogom megadni a választ, bár megpróbálok majd hozzátenni néhány nézőpontot, ígérem.

Hogy miért is nem tökéletes a W660i, ahhoz nem kell az egész cikk, elég lenne egy feature matrix és egy fénykép a hozzám eljutott rose red verzióról. Nyilvánvalóan nem is a non plus ultra megalkotása volt a célja a tervezőknek.

Az viszont biztos, hogy a Walkman nagyon bejött a Sony Ericsson bandájának. A W800i óta ügyesen lavírozva az elvárások között piacra dobtak vagy 15 telefont ebben a szegmensben, de mindegyiknél tudnak jobbat is csinálni, de egyszerre mindent nemigen kaphatunk meg. 3G Walkman kell? Akkor kivesszük az autofókuszt. Autofókusz kell? Akkor nincs 3G, de kaphat a júzer helyette EDGE technológiát. A tökéletes sosem fog eljönni, különben nem lenne értelme vágyakozni az újra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.