2019. január 22., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Sony Ericsson S500i - szépséges középkategóriás

A gyártó új középkategóriás modellje a W580i-t idézi.

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

Hogy őszinte legyek, néha gondban vagyok a mobilok típusszámozása miatt: az XXL GSM jóvoltálból itt van nálam a Sony Ericsson S500i nevű modellje, melyet nem igazán tudok hova tenni, mivel az S szériás gépek közül utoljára az S700i-hez volt szerencsém, ami egy több, mint 3 éves modell.

Gyors googlizás, majd konstatáltam a tényt, hogy nem velem van a baj, az S710i-t nem számolva ugyanis ez a gyártó harmadik modellje ebben a szériában. Az S500i viszont nem egy új modell, gyakorlatilag a W580i nem Walkmanes, itt-ott szépített változata. Legtöbb tulajdonságuk megegyezik, a változások inkább a külsőt érintik, épp ezért a cikk nem lesz túl hosszú. A gyártó egyébként a "harmónia" szóval jellemzi az újdonságot, a honlapjukról az is kiderül, hogy "az S500i segít harmóniában élni a világgal". Jól hangzik?

Apró, fekete színű dobozban érkezett a kicsike, a kiegészítők listája a következő: sztereó headset, adatkábel, hálózati töltő, valamint a szokásos leírások/CD - egy memóriakártyának örültem volna, de annyi baj legyen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.