Hazai Sony Ericsson bemutató képekkel

Tegnap a Művészetek Palotájában volt a múlt héten bemutatkozott Sony Ericsson telefonok hazai premierje. A sajtón kívül néhány lelkes olvasó is részt vehetett az eseményen, képes beszámoló következik.
Roy és Ádám rövidke előadása nyitotta meg az eseményt.


Én nem tudom, hogy melyik kicsoda, de egy darab Roy és egy darab Ádám biztos volt a színpadon

 

Utána következett a sajtóbemutató, sok videóval színesített prezentációt láthattunk, de szerencsére nem vitték túlzásba a technikai adatok ismertetését, csak a lényeg hangzott el.


Pörgős prezentációt láthattunk

 

Aztán - habitustól függően - el lehetett menni étkezni, illetve meg lehetett tapogatni a telefonokat, nézzük őket sorjában.
A W910i-vel kezdtük az ismerkedést, egy piros verzió került kiállításra.


Piros Shinobu

 

A Z530i-ről is több kép készült, ebből is piros modellt láthattunk, tapogathattunk.
A W960i körül volt a legnagyobb érdeklődés, ami nem véletlen, a telefon élőben is igen jól sikerült darabnak látszott.


Olvasónk, Orsi kezében a W960i

 

A K530i-hez ezúttal nem tartozott GPS vevő, az viszont kiderült, hogy a Wayfinder lesz a navigáció terén a Sony Ericsson partnere, akárcsak a P990i esetében.


3G-s adu

 

A végére maradt a K850i. Ezt tüzetesebben is megnyomkodtam, és bár a készülék még közel sem a végleges szoftverrel rendelkezett, egy pár dologra fény derült. Egyrészt a kereső irdatlanul gyors fotózás közben, a képalkotás szintén. A menürendszer igen látványos, a három érintőgombot viszont nagyon meg kell szokni, nekem nehezen ment a kezelés, pláne, hogy a furcsa navigációs gyűrűvel használat közben nincs gond, csak szokatlan, hogy a közepe nem benyomható, hanem a megerősítést az érintőgombokkal kell abszolválni.


A kezelést még szokni kell

 

A kedvemért beüzemeltek egy készüléket, amellyel gyorsan elrohantam az épületben fotózni, de az esti időpont miatt a fényviszonyok már nem voltak ideálisak, illetve még sokat fog javulni a szoftver, de addig is itt van három darab 5 megapixeles fénykép. Még erős a zajszűrés, és az sem volt egyszerű, hogy a fotókat megkapjam, mert a prototípus telefonban még a Bluetooth sem állt a helyzet magaslatán, de némi trükközés után csak sikerült, úgyhogy tessenek a kis képekre kattintani a teljes méretű alkotásokhoz.






Fentieken kívül a régebbi bejelentéseket is megtekinthettük, a W580i, a T650i és a P1i nekünk már nem okozott meglepetést, hiszen teszteltük is őket, de ott volt még az S500i és a W660i, ezekről is hamarosan cikkezünk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés