Hirdetés

Sony Ericsson Cedar - természetes egyszerűség

Adatkommunikáció

A telefonon lévő fájlokhoz kapunk egy Intézőt, ahol mind a 280 megabájtnyi belső memóriát átlátjuk. Akinek ez kevés, az microSD-vel bővítheti tovább. Ehhez a hátlapot le kell szedni (köröm nélkül kissé macerás), viszont kikapcsolni nem kell a telefont. Az alapcsomag nem tartalmaz kártyát, de szerencsére ma már elég olcsón lehet kapni ilyesmit. A GSM rész négysávos, míg a 3G-t egy sávon tudja használni. Van GRPS, EDGE, 3G és HSPA is, ez utóbbinál 7,2 Mbit a letöltési és 2 Mbit a feltöltési sebesség.

Sony Ericsson Cedar

A már említett microUSB-n keresztül tudjuk számítógépre kötni, ekkor több üzemmódból választhatunk, köztük a memóriakártyát használhatjuk háttértárként. A kábelen keresztül töltés is vesz fel az akkumulátor. Másik mobillal pedig ott a Bluetooth, ami 2.1-es verziójú és a sztereó zeneátvitelt is támogatja. Az Elmhez képest itt nincs WiFi és ebből következően DLNA sem.

Sony Ericsson Cedar

A böngésző is a többi Sony Ericssontól megszokott, kezeli a HTML-t is, képes kijelzőre igazítani, de HSPA ide vagy oda, azért ezen a kijelzőn nem állnék neki komolyabban böngészni. Aki mégis erre vágyik, érdemes az Opera Minit feltelepíteni. Az alkalmazások közül a Facebook, a Twitter, az AccuWeather és persze a YouTube használja a netet.

Sony Ericsson Cedar

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés