Hirdetés

2017. november 18., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Mobiltelefon rovat

Samsung C3530 - klasszikus formában

Hagyományos kialakítású Samsung telefon járt nálunk. Egyre ritkább az ilyesmi manapság.

Hirdetés

Bevezető

Ritka madár már a hagyományos kialakítású telefon. Amióta az érintőkijelző teret hódított a mobilok világában, trendi lett és menő, azóta háttérbe szorultak azok a készülékek, amelyek még pár éve a legnagyobb számban voltak jelen. Ugyanakkor – saját tapasztalatból tudom – a mai napig rengeteg olyan potenciális felhasználó van, aki kipróbálja az érintős vonalat, ám az nem jön be neki és visszasírja a régi időket, mint a nagypapa a chips reklámban.

Samsung C3530
[+]

A nem teljesen fapados telefonok mezőnyében a Samsung, a Nokia és a Sony Ericsson is jelen van hasonló készülékekkel. A tavaly februárban bemutatkozott Shark és Monte sorozatoknak is volt egy-egy ilyen darabja, de jelentős sikereket ért el nem is annyira rég még az L700, illetve az S5320 elég népszerű készülékek voltak. Úgyhogy megörültünk, amikor az XXL GSM egy C3530-at küldött tesztelésre, ugyanis az előzetes képek alapján nagyon szépséges kis telefonnak tűnt.

Samsung C3530
[+]

És valóban az is. Viszont ennek talán az is az oka, hogy erősen hajaz a Nokia C5-re. Ami szintén nem egy rusnya gép. A C3530-at Oroszországban mutatták be, arra a piacra is szánta a Samsung, bár az akkori ára túlzónak tűnt, most bruttó 30 ezer forint körül hozzá lehet jutni. Nem mondom, hogy az évszázad vétele, de pont az érintős vonal előretörésével elég kevés a közvetlen konkurencia.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • Samsung Galaxy S Armani - droid öltönyben

  Giorgio Armani és a Samsung ismét készítettek egy közös mobilt. A Galaxy S öltönyös változata finom készülék, de megkérik az árát.

 • Samsung Galaxy 551 - hiánypótló

  Nagyon kevés QWERTY billentyűzetes androidos okostelefon található az elérhető árkategóriában. A Samsung új modellje épp ezért hiánypótló.

 • Samsung S5520 Nori - nincs hozzá hasonló

  Egy igazi unikum tette tiszteletét nálunk, melyről sokan nem is hallottak még. A Samsung Nori igazi egyéniség a sablon mobilok világában.

 • Samsung Xcover 271

  Nálunk járt a Samsung új strapamobilja, a GT-B2710 XCover, amely IP67-es minősítéssel rendelkezik.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.