Hirdetés

Samsung Galaxy Grand Prime DuoS - növekedés 64 bitre

Hirdetés

Bevezető

Ha az ember besétál egy tetszőleges mobilszaküzletbe és körbenéz, a sok TouchWiz köré épülő Galaxy készüléket meglátva aligha az az első gondolata, hogy a Samsungnál bizony vészesen visszaesett a profit, márpedig 2014 végén koránt sem olyan rózsás a koreai gyártó helyzete, mint egy évvel korábban. Éppen ezért zajlanak már a felső vezetésben a pozíciócserék, és lassan a dizájnt is elérte a változás szele, a drága fémkeretes készülékek mellett ugyanis megjelent a teljes fémházba burkolt, alsóbb szegmensekben versenyző Galaxy A sorozat. Az idei termékpaletta azonban még javarészt a polikarbonát borításról és a jól megszokott samsungos ívekről szól.

A Samsung Galaxy Grand Prime nagyképernyős készülék közepes áron
[+]

Ez korántsem jelenti azt, hogy a koreai gyártó lemaradt volna hardveres szinten, a 4,3 hüvelykes Ace 4-et például már a 64 bites Snapdragon 410 hajtja, remek rendszersebességet biztosítva, és ehhez a felhozatalhoz csatlakozik a Galaxy Grand Prime, amelynek dual SIM-es változatát az XXL GSM bocsátotta rendelkezésünkre.

A Samsung Galaxy Grand Prime a megszokott dizájnt követi
[+]

A Grand Prime előnye az említett Galaxy-val szemben a nagyobb, öthüvelykes képátló, a qHD felbontás, valamint a 8 megapixeles hátlapi és az 5 megapixeles előlapi kamera, ami a önfotózás őrültjeinek lehet remek hír. Fel kell cserébe adni az AMOLED kijelzőt, a 4G hálózatok támogatását és a szolgáltatói kedvezményeket, a Grand Prime ugyanis hivatalosan nem kerül hazánkban forgalomba.

A Samsung Galaxy Grand Prime visszafogott dobozt kapott
[+]

A készülék világosszürke, visszafogottan elegáns dobozban vásárolható meg, amelynek a tetején egy gigászi G betű jelöli, hogy melyik széria tagja lapul a fedél alatt. Az egész doboz alig szélesebb az azt rejtő öthüvelykes készüléknél, amelynek tálcáját eltávolítva egy hagyományos kialakítású mikrofonos fülest, egy microUSB kábelt és a mi esetünkben az 1 amperes amerikai típusú konnektort találunk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés