Lebukhatott a Samsung SM-G430

Nem egyszer szó esett már arról, hogy befektetői nyomásra a Samsung jövőre kevesebb típusú mobiltelefonnal rukkolhat elő, ám úgy tűnik, ez inkább csak kacsa volt, vagy csupán meg akarták viccelni a konkurenciát. Történt ugyanis, hogy egy indiai vállalat beszállítói levelében egy újabb modellszámon rögzített termék bukkant fel; méghozzá SM-G430 néven.

Néhány adat is napvilágot látott a készülékkel kapcsolatban, a leírás szerint ugyanis 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőre kell számítani. A telefonról nem csak ezt lehet tudni, hanem egy kicsit a belső komponensekről is szállingóznak a hírek, melyek szerint a gépezet lelke egy Snapdragon 801-es SoC lesz, a 2,5 GHz-en pörgő processzorban pedig négy mag felel majd a feladatok ellátásáért.

A felhozatal annak fényében érdekes, hogy kicsit áthidaló megoldásnak tűnik a Galaxy S5 és a Note 4 között, de az is lehet, hogy ez lesz a csúcsphablet visszafogottabb variánsa. A chipsetnek köszönhetően így sem kell panaszkodni az adatkommunikációs képességekre, hiszen mind a Cat.4-es LTE, mind pedig a Bluetooth és a GPS a repertoár részét képezi. A hivatalos bejelentésig persze érdemes még várni, az viszont már most kijelenthető, hogy sok Samsung mobilt látunk 2015-ben.

Előzmények

Hirdetés