Premium Car Dock - spamétre való

Hirdetés

Összegzés

Selejtes, átgondolatlan hulladék - ezzel tudnám röviden jellemezni a terméket. Idétlen a kialakítás, nem működnek a tetején a gombok, egy nagy böhöm az egész, ami kitakarja a középkonzolt, miközben egy méteres USB kábel lóg ki belőle és nem lehet erőszak nélkül kivenni a kocsiból. Az anyaghasználat bántóan olcsó, rá van írva a dobozra, hogy “rapid charge”, ehhez képest 800 mA-t ad le a töltő (a mai telefonok ennek majdnem a duplájával eszegetnek), az egész irgalmatlanul ronda, kicsit döcögősebb úton (ami nem ritkaság mifelénk) az egész izé ott rezonál a középkonzol előtt.

SPAM
[+]

Működik? Működik. Erre legalább képes, de kétlem, hogy bárki örömmel használná. Lehet, hogy egy Flybo Total Electric kínai gépkocsiban menő, de egyébként egy óriási zavaró tényező, ami nem hogy segítene a vezetés közbeni telefonhasználatban, inkább bekavar. Ostoba kialakítás, gyenge hatásfok jellemzi, a garanciával nem tudom, hogy mi újság, de nem fűzök ahhoz sok reményt, hogy cseréltetni lehet, ha mégsem jön be, vagy elromlik. Egyértelműen igazolódott, hogy egy spam útján rendelt, ki tudja, hogy honnan származó termék nem éri meg a vesződséget, de még kevésbé éri meg a pénzt, pláne nem ennyit. Csak a poén kedvéért rákerestem hasonló termékekre néhány kínai webshopban, 15 dollárért küldenek olyat, amit ablakra is lehet tenni, innentől tényleg azt lehet mondani, hogy aki spam alapján rendelne egy ilyen tárgyat, az jobban tenné, ha előbb tájékozódna. Mert ha erre még persze a vám és az ÁFA is ráugrik, még akkor is feleennyibe került, ráadásul nagy összegben fogadnék, hogy jobban is használható.

SPAM
[+]

Nyilván nem csinálunk abból rendszert, hogy mindenféle ilyen-olyan nevenincs termékeket megrendelgetünk, aztán lehordjuk őket a sárga földig. Ennél most bevállaltuk. Esettanulmány, ami persze nem jelenti azt, hogy okvetlenül valami szörnyű izé fog az összes hasonló ajánlat nyomán postán érkezni, de ha egy terméket egy olyan weboldalon lehet megrendelni, ahol még egy telefonos kapcsolat lehetősége sincs fent, akkor azért az lehet, hogy nem véletlen. Plecsni természetesen nem jár (még egy excellent minőségű sem), de ha ezért a cuccért pénzt adtam volna ki saját használatra, akkor lehet, hogy a méteres USB kábelnek tudnék fejben elképzelni valami extra funkciót…

Bog

Azóta történt

Hirdetés