Premium Car Dock - spamétre való

Hirdetés

Ismerkedés

A spam és a létrehozott, eldobható weboldal szerint ez a masina a következőket tudja, szó szerint idézve: Tartó, töltő, kihangosító és FM transzmitter egyben, lehetővé teszi a kihangosított beszélgetést az autó hangszóróin keresztül, LCD képernyőn megjeleníthető rádiófrekvenciák. Továbbá (ez az egyik kedvencem) excellent(!) minőségű szilícium bölcső, mely szorosan ölelve védi a készüléket, flexibilis, rugalmas liba-csöves tartókar. Liba-csöves? Excellent minőségű? Ugye jónak ígérkezik?

SPAM

A csomagolás hosszúkás, igazából első ránézésre nincs is vele gond. Persze szöveges vetítések ezen is vannak, de úgy összeségében egészen kulturált a megjelenése, jó minőségűek a termékfotók, úgyhogy félre is tettem az aggályaimat és elkezdtem bontogatni. És amikor végre kioperáltam a terméket, akkor estem igazán pofára, mert én még ilyet nem láttam. Azt gondoltam, hogy lesz majd valami passzív tartó, amit microUSB kábellel tudok a telefonnal összekötni, meg lesz majd egy szivargyújtós drót, szóval valami olyasmire számítottam, mint a Dension cuccok kapcsán, ehhez képest ez az egész egyben van. Nem is lehet szétszedni.

SPAM
[+]

Kezdjük lentről: a szivargyújtós csatlakozóval indul, amiből egy vaskos, elég merev, de azért valamennyire hajlítható cső áll ki fixen, úgy 12 centiméteres magasságig. Ennek a tetején ül az excellent minőségű bölcső, már ha egy vékony szivaccsal letakart téglatestet és két, gumis tartófület illik egyáltalán bölcsőnek nevezni. Az egész elég vaskos, méréseim szerint 70 mm szélességű telefont be tud fogadni. Tekereg ki belőle alul egy jack kábel, ezt kell majd beledugni a telefon 3,5 mm-es csatlakozójába, szó nincs olyan Bluetooth megoldásról, mint amit a Dension ad.

SPAM
[+]

A “bölcső” jobb oldalán egy USB host csatlakozó ücsörög, a dobozban pedig van egy rohadt hosszú USB kábel, konkrétan egy méteres. Ezt kell bedugni a telefonba akkor, ha töltést is szeretnénk, de gondolom sejti az olvasó, hogy kevés idétlenebb dolog van, mint egy méteres kábel kanyargása valahol a műszerfal körül, teljesen abszurd. Magán a szivargyújtós csatlakozón is van egy USB bemenet, így két eszközt is tudunk tölteni, de akkor már tényleg úgy fog kinézni az egész, mintha a Brazil című film díszletéből pottyant volna ki.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés