Tartozékokkal erősít a Cooler Master

A leginkább formás számítógépházairól és a kiváló minőségű hűtőiről ismert Cooler Master sem szeretne kimaradni a telekommunikációs piac bővüléséből. Pár napja két új, telefonokhoz és kisebb táblagépekhez használható univerzális kiegészítőt mutattak be, melyek közös jellemzője, hogy aluminiumból készültek és egyértelműen magukon hordozzák a tajvani vállalat jól felismerhető dizájnjegyeit.

A JAS mini névre hallgató állvány kihajtogatva tulajdonképpen két lábra emlékeztet, okostelefonok és phabletek mellett legfeljebb 8 hüvelykes képátlóval rendelkező táblagépet lehet ráhelyezni ahhoz, hogy a filmnézéshez kényelmesebb szögben legyen a készülék, de az irodában is jól mutathat az asztalon. Előnye, hogy összecsukva elenyésző méretű, azaz könnyen hordozható. Az újdonság barna, kék és zöld színben is elérhető.

Első ránézésre hasonlónak tűnik a masszívabb CUBE mini, melynél finoman lehet szabályozni a döntöttség szögét, ráadásul ennél a kiegészítőnél a táblagép mérete sem korlátozza a használatot. A kizárólag fekete/ezüst színkombinációban elérhető tartozék testvéréhez hasonlóan 20 eurós ajánlott végfelhasználói áron bedütál még ebben a hónapban, de valószínű, hogy hazánkban ennél azért kicsivel drágábbak lesznek, azaz a prémium kiegészítők piacán fognak versenyezni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés