Philips Xenium W6500 - harcol a jó helyért

Bevezető, tartozékok

Elég ritkán lehet hallani a Philips-ről, pláne Európában, és pláne telefonos témakörben. Az 1891-ben alapított, eredetileg holland, ám mára már nem meglepő módon kínai kezekbe került vállalat még mindig aktív szereplője a multimédiás piacnak, pár évvel ezelőtt például több, mint 25 milliárd eurós forgalmat bonyolított, az igazán nagy hírnevet pedig a kazettarendszer, a CD és a röntgen hozta meg nekik. A Philips a hagyományos mobilok idején olyan készülékeket dobott piacra, melyek kiemelkedő akkumulátoros üzemidővel hívták fel magukra a figyelmet, kiváló példa volt erre a Xenium 9@9k, ami rengeteg vásárló szívét dobogtatta meg pont az előbb leírt teljesítmény miatt.

Philips Xenium W6500
[+]

Philips-ék viszont nem tétlenkednek az okostelefonok uralta világban sem, az I928 például hatalmas kijelzőjével és nyolcmagos processzorával támad, bár valószínűleg csak a távol-keleti országokban. Tesztalanyunk, a Xenium W6500 azonban eljutott hozzánk, méghozzá az XXL GSM-nek köszönhetően, és ha nem is rengeti meg alapjaiban a piacot, nem indul versenybe rossz előjelekkel. A Xenium sorozatba kerülő újdonság ugyanis IPS-kijelzővel és négymagos hardverrel rendelkezik, az üzemidő jobb a ma megszokottaknál, viszont messze nem éri el a régebbi eredményeket. Az árazás szintén elgondolkodtathatja a felhasználókat, a formavilág pedig az egyik legjobb azok közül, amit az utóbbi időben tapasztaltunk.

Philips Xenium W6500
[+]

A méretes kék-fehér csomagolás felső részét egy készülékről alkotott termékfotó díszíti, az oldalsó lapokon pedig a specifikáció egy része és a megnevezés olvasható. A doboz tetejét egy felfelé irányuló mozdulattal kell eltávolítani ahhoz, hogy megpillantsuk a műanyag tartóban fekvő telefont. A csomag alján több mindent találunk, van microUSB kábel, töltőfej, használati útmutató, normál kialakítású headset, plusz egy sárga ajándék hátlap, ha az eredeti fekete árnyalatot megunnánk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés